Pokémon Rumble U belandt op 15 augustus in de eShop

Pokémon-liefhebbers en verzamelaars opgelet: het langverwachte Pokémon Rumble U zal binnenkort eindelijk zijn weg naar Europa vinden. Nintendo heeft namelijk zojuist bekendgemaakt dat dit verzamelspelletje vanaf 15 augustus verkrijgbaar is in de eShop.

Pokémon Rumble U is de eerste game die gebruikmaakt van de Near Field Communication-technologie in de GamePad. De plastic figuurtjes, die in winkels verkocht zullen worden, kun je inscannen met je GamePad en vervolgens overzetten naar de game. Het spel is speelbaar zonder ook maar één figuurtje te kopen, maar de ervaring wordt natuurlijk leuker wanneer je wel van die plastic poppetjes gaat inscannen.

Europese prijzen zijn nog niet bekend, maar Pokémon Rumble U kost in Japan 1800 yen, wat neerkomt op zo’n 14 euro. De poppetjes zijn verkrijgbaar voor 200 yen (circa 1,50 euro). Nintendo heeft beloofd spoedig meer informatie te zullen onthullen over de Europese poppetjes.

  1.   
    Noice!'s avatar

    De eerste foto’s van die poppetjes zien er veelbelovend uit. Een goedkoop alternatief voor Skylanders dus. En de game valt qua prijs ook erg mee. Ik ga alle poppetjes kopen in ieder geval, staat mooi op de kast.

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik vond Pokemon Rumble niet zo leuk. Ook de Mystery Dungeon games spreken mij niet zo veel aan. Ik hou van Diamond, Platinum, Heartgold, Black, Black 2 en X! 🙂