Minecraft: Xbox 360 Edition al zeven miljoen keer verkocht

Dat Minecraft een gigantisch commercieel succes is, mag geen geheim heten. Toch blijven we ons elke keer weer verbazen wanneer Mojang of 4J Studios nieuwe verkoopcijfers bekendmaakt.

4J Studios kwam zojuist met het nieuws dat de Xbox 360-editie van Minecraft al zeven miljoen keer verkocht is. De console-versie is daarmee nog niet zo populair als zijn grote broertje op de pc, die al 11 miljoen keer een nieuwe eigenaar heeft gevonden. Ook de Portable-editie voor de mobiele telefoons is populair: deze is reeds 10 miljoen keer over de virtuele toonbank gevlogen. Notch is ongetwijfeld tevreden met deze cijfers en drinkt nog even een vijftig jaar oude whiskey op onze gezondheid.

  1.   
    Wurmo 2000's avatar

    Heel veel mensen op de xbox hebben minecraft ook op pc.Op de pc is minecraft grootschaliger.Maar op xbox heb ik ook veel plezier. ๐Ÿ™‚

  2.   
    Lucvz's avatar

    ”Wurmo 2000″ schreef, "Heel veel mensen op de xbox hebben minecraft ook op pc.Op de pc is minecraft grootschaliger.Maar op xbox heb ik ook veel plezier. ๐Ÿ™‚ "

    klopt, ik heb hem op de xbox eerst gespeeld maar ik zag op Youtube al die grote werelden en wat je allemaal meer kon, zoals bepaalde blokjes anders plaatsen. Dus heb ik hem ook op de PC. Op de Xbox kun je overigens wel leuk splitscreen spelen met een maat ofzo, dat is nu ook vooral de main-use van minecraft op de xbox bij mij.

  3.   
    Wurmo 2000's avatar

    Lucvz schreef, "

    ”Wurmo 2000″ schreef, "Heel veel mensen op de xbox hebben minecraft ook op pc.Op de pc is minecraft grootschaliger.Maar op xbox heb ik ook veel plezier. ๐Ÿ™‚ "

    klopt, ik heb hem op de xbox eerst gespeeld maar ik zag op Youtube al die grote werelden en wat je allemaal meer kon, zoals bepaalde blokjes anders plaatsen. Dus heb ik hem ook op de PC. Op de Xbox kun je overigens wel leuk splitscreen spelen met een maat ofzo, dat is nu ook vooral de main-use van minecraft op de xbox bij mij."

    Inderdaad.Ik doe vaak split screen.Bij de computer moet je dan een tweede computer gebruike.