Retail release Minecraft: Xbox 360 Edition groot succes

Dat Minecraft een groot succes is, valt al lang niet meer te ontkennen. Zo is de pc-versie meer dan 10 miljoen keer verkocht, is de mobiele Pocket Edition eveneens al meer dan 10 miljoen maal verkocht en is de digitale Xbox 360 Edition de mijlpaal van 6 miljoen verkochte exemplaren al weer enige tijd gepasseerd. Toch werd besloten om de Minecraft: Xbox 360 Edition ook gewoon als schijfje te gaan verkopen en in de Verenigde Staten blijkt dit al een groot succes, aldus tweets van Minecraft-bedenker Markus “Notch” Persson.

  1.   
    Carmen07's avatar

    Toch nog veel mensen die liever een disc hebben dan een download. Wel logisch ook aangezien de meeste downloads via Xbox Live belachelijk duur zijn (al die Games On Demand die nog steeds 29,99 kosten).

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Ik snap eigenlijk niet wat Minecraft zo leuk maakt. Heb het even gespeeld en zag er weinig leuks in. Maar ieder zijn ding 😆

  3.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik had de game een paar weken na de launch op Xbox Live gekocht omdat die toen niet op disc zal verschijnen. Als ik dit wist had ik hem ook wel op disc gewild, net als hoe ik Journey Collector’s Edition vorige week op disc kocht.