GameStick uitgesteld naar augustus; design onthuld

Dat er ook nog ruimte is voor kleinere consoles, blijkt wel uit het feit dat de GameStick eerder dit jaar maar liefst 647.658 dollar ophaalde via Kickstarter. Veel mensen hebben de console al besteld en zij hoopten volgende maand dan eindelijk aan de slag te kunnen met de GameStick, maar hun geduld wordt nog even op de proef gesteld.

De oorzaak van het uitstel? Mensen die 300 dollar of meer hebben gedoneerd, mogen hun zegje doen over de gebruiksinterface en aangezien de testconsoles later verstuurd zijn dan de bedoeling was, is er nog geen feedback binnen. De ontwikkeling duurt daardoor iets langer dan aanvankelijk verwacht werd.

Om de pijn van het uitstel wat te verzachten. gaf de ontwikkelaar onderstaande foto’s vrij. Deze tonen het uiteindelijke design van de GameStick, een miniconsole die draait op Android. De GameStick staat nu gepland voor een release in midden augustus.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    D_Dog's avatar

    Wat een lelijk ding zeg 0_o

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Ik vind het echt een lelijk ding en betwijfel of dit kan concurreren met de ouya die het zelfde is alleen dan nog stuk krachtiger is.

  3.   
    3333/3333's avatar

    Ben benieuwd naar de prijs.

    Om bijvoorbeeld Minecraft te spelen kan dit best wel tof zijn.

  4.   
    ronineter's avatar

    Deze meuk is nu al niet meer nodig. Je hebt al Android tv sticks die met controller kunnen werken met qaudcore processor.

  5.   
    ShadyXL's avatar

    Ik haal liever de Ouya.