Bol.com en MediaMarkt geven PlayStation 4 releasedatum

Nederlandse retailers Bol.com en MediaMarkt hebben op hun websites een releasedatum vermeld voor Sony’s nieuwe console, de PlayStation 4. Bol.com heeft dezelfde releasedatum geplaatst bij de eerder aangekondigde launch-games en de DualShock 4-controller. Opvallend is echter wel dat bij de PlayStation Eye Camera een datum staat vermeld van 31 december 2013. Deze is dus mogelijk niet vanaf de release van de console beschikbaar.

Op de sites van Bol.com en MediaMarkt is een releasedatum van 13 november 2013 aangegeven voor de PlayStation 4. Niet geheel verrassend, aangezien de Xbox One ook voor een release in november gepland staat. Of de datum correct is, is nog even afwachten. Sony heeft nog altijd geen specifieke datum, noch maand aangekondigd.

Tevens is in MediaMarkt Amsterdam onderstaande foto gespot en wordt de releasedatum dus ook in de winkels richting bezoekers gecommuniceerd:

  1.   
    Hitman047's avatar

    Nah, Mediamarkt liet weten de releasedatum over te hebben genomen van Bol.com. Waar ze de promo-posters precies vandaan hebben weet ik niet, maar na een klacht van Sony UK zijn die allemaal weer verwijderd. Ze waren wel ‘echt’, maar ik weet dus niet of het officieel promotiemateriaal was, of door mediamarkt zelf gefabriceerd.

    Voorlopig is dit dus nog allemaal speculatie. 😉

  2.   
    tebannet's avatar

    Stond laatst indd al op Amazon.

  3.   
    superdedupe's avatar

    Ik vind dat playstation eye ding er maar eng uitzien. Lijkt veel te veel op een kinekt en we weten inmiddels wat een fucking creepy ding dat is…

  4.   
    xSolid's avatar

    superdedupe schreef, "Ik vind dat playstation eye ding er maar eng uitzien. Lijkt veel te veel op een kinekt en we weten inmiddels wat een fucking creepy ding dat is…"

    Gelukkig is de PS Eye niet verplicht in tegenstelling tot de Kinect 2.0 van Microsoft die altijd aan staat.
    Is ook wel bekend dat Microsoft samenwerkt met de amerikaanse overheid… PRISM anyone?

  5.   
    Supermario's avatar

    bol heeft data aangepast na de E3 van 31 naar 13. Ben benieuwd of het waar is

  6.   
    Vegi's avatar

    @xSolid: Het is natuurlijk niet allang bekend dat het mogelijk is om de Kinect uit te zetten in de instellingen van de XBOne..

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik wacht wel tot de 2de bulk geshipt is kan je hem gewoon normaal in de winkel halen, ik hoef hem niet gelijk en scheelt teleur stelling bij de 1ste pre orders als die uitverkocht is.