Petitie gestart voor Australische stemacteur in Mad Max

Avalanche Studios werkt momenteel aan Mad Max, gebaseerd op de bekende films. Toch vinden fans van de films dat de ontwikkelaar een grote fout maakt: de stemacteur in de game heeft een Amerikaans accent, terwijl de films een Australische achtergrond hebben. Zodoende zijn fans een petitie gestart om te strijden voor een Australische stemacteur in Mad Max.

Of het gaat lukken om echt een andere stemacteur te krijgen is nog maar de vraag. Volgens de ontwikkelaar heeft men bewust gekozen voor een generiek iemand, wat blijkbaar al snel een Amerikaans accent betekende.

Max Max verschijnt in 2014 voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

 1.   
  mmx's avatar

  Goed gezien a u b geen usa accent

 2.   
  Supermario's avatar

  Mel Gibson heeft alle Mad Max films gespeeld hij is ook een Amerikaan en daar heeft nooit iemand over geklaagd.

 3.   
  morkop006's avatar

  Supermario schreef, "Mel Gibson heeft alle Mad Max films gespeeld hij is ook een Amerikaan en daar heeft nooit iemand over geklaagd."

  ja idd ik snap er ook niets van….

 4.   
  Danielle.k's avatar

  morkop006″][quote=”Supermario schreef, "Mel Gibson heeft alle Mad Max films gespeeld hij is ook een Amerikaan en daar heeft nooit iemand over geklaagd."

  ja idd ik snap er ook niets van….[/quote]

  Mel Gibson mag dan geboren zijn in amerika zijn overgrootmoeder is geboren in australia, hij heeft vanaf zijn 12e in australia gewoond en zijn acteer gebeuren is begonnen in australia.

  Mel Gibson heeft een austalisch accent.

  Mad Max 1 was een groot succes behalve in amerika, ze hebben toen besloten de australische stemmen te dubben met amerikaanse accent.

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik heb de film nooit gezien, aanrader ? 🙂