Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video review: Mad Max

Daniel is gek van Mad Max! Niet alleen de films, ook de nieuwe game kan hem bekoren. Ultieme vrijheid in een open wereld, harde actie en dikke bakken. Peter vraagt zich af hoe lang dat leuk blijft. Daniel geeft antwoord in de videoreview.

 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Duidelijke review, had het wel leuk gevonden als er nog iets meer op de hand to hand combat in werd gegaan. Maar kan ik aan een kant ook wel begrijpen. We kennen het systeem natuurlijk al van andere WB games

 2.   
  stoneface's avatar

  Dit doet mij denken aan rage zeker qua omgeving.

 3.   
  Jerry97's avatar

  Goeie review. Ik ga hem binnenkort halen. Heb er zin in.

 4.   
  Bram_M99's avatar

  Duidelijke review, ben heel erg benieuwd hoe hij speelt. Dus maar hopen op de uitslag…! Anders even wachten op korting 🙂

 5.   
  Leukste's avatar

  Mooie review. Dat belooft wat.

 6.   
  gamepower's avatar

  mooie en duidelijke review….. ik heb er zin in 😉

 7.   
  WoKingNL's avatar

  Heb de story inmiddels uitgespeeld, heerlijke game en prachtige omgevingen. Zeker een aanrader!

 8.   
  LesserMagic's avatar

  Ik vermaak me er prima mee. Het doet alles wat andere open world games al hebben gedaan, maar doordat het zo lekker speelt en er heerlijk uitziet, vind ik dat absoluut niet hinderlijk.

  De eerste paar dagen zat ik zo 3-5 uur achter elkaar te spelen. Nu start ik Mad Max af en toe op en doe ik even een missie hier, een dingetje daar. Vandaag nog heb ik een kwartiertje voordat ik moest gaan werken nog even een sniper om gelegd en een scarecrow naar beneden gehaald. Gewoon, omdat het kan binnen 10 minuten. Volgens Steam heb ik er nu 26 uur opzitten, daar zullen nog wel wat uurtjes bijkomen.

 9.   
  DaanDeGamer's avatar

  Nice video ik ga hem sws kopen als ik mijn nieuwe pc heb!