Company of Heroes 2 E3 demo nu te downloaden via Steam

Ben jij jaloers op mensen die de Company of Heroes 2-demo hebben kunnen spelen op de E3-beursvloer? Dat is helemaal nergens voor nodig! SEGA heeft deze demo namelijk zojuist uitgebracht op Steam.

De demo speelt zich ongeveer in het midden van de singleplayer af. Het gaat om een missie genaamd “The Land Bridge to Leningrad”. Spelers moeten een bevroren meer, dat stevig onder vuur genomen wordt door de Duitsers, oversteken en dat blijkt nog tamelijk pittig te zijn. Download de open beta via Steam om de missie te spelen.

 1.   
  Jesitim's avatar

  Toch leuk dat we zoveel kansen krijgen om de game te testen! Ik wacht toch liever op de volledige game, dan kun je je meer inleven in het verhaal, en daar draait het dan ook om. Nietwaar?

 2.   
  ronineter's avatar

  Al gespeeld die missie, super toll!

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ik heb mijn pre-order geannuleerd! Ondanks ik een grote fan ben geweest van CoH 1, wacht ik liever met CoH 2. Ik wacht eerst op een realistischer mod, want ik hekel me er aan dat infantry zo langzaam dood gaat. Ik erger me daar zo erg aan, 2 groepen staan 5 meter van elkaar af en beginnen in het rond te schieten, terwijl de eerste pas het loodje legt naar een halve minuut kogel regen?

  Van de week nog geprobeerd, schoot een tank midden in een groep, niemand dood, vervolgens nog 3 schoten voordat 1 iemand het loodje legde. Ik vermaak me wel met Men of War Assault Squad, daar is elke kogel dodelijk!

  Kan je ook niet rushen zoals in CoH 2, want dan worden ze compleet in fladderen geschoten.