Company of Heroes 2 tijdelijk gratis in Humble Bundle; uitbreidingen afgeprijsd

Deze koude dagen vormen het Company of Heroes 2 Weekend bij Humble Bundle en dat betekent wederom een gratis titel voor duizenden gamers. Tot en met dit weekeinde kun je op de website kosteloos een kopietje van het uiterst strategische Company of Heroes 2 oppikken.


Niet alleen is de ijzersterke titel van ontwikkelstudio Relic Entertainment tijdelijk gratis te verkrijgen, ook de bijbehorende uitbreidingen (of de complete Master Collection) zijn met kortingen op de kop te tikken. Van halve prijzen voor een add-on tot aan een klein tientje voor álles van dit vervolgdeel; tactische gamers kunnen hun hart niet op.

Company of Heroes 2 kon tijdens release anno 2013 al op veel enthousiasme rekenen. Op de succesformule van het eerste Company of Heroes werd sterk voortgeborduurd, maar tegelijkertijd wist de serie geen enorme stappen te maken. Vooral niet op het vlak van grafische pracht en praal, die ongetwijfeld nu niet veel beter oogt dan destijds.

In de tussentijd is Relic naar het schijnt hard bezig aan Age of Empires 4, die tijdens afgelopen Gamescom compleet onverwachts aangekondigd werd. Naast Relics betrokkenheid bij die game (en een simpel logo) is daarvan nog weinig concrete informatie bekend.

  1.   
    Pakz's avatar

    Ik voegde hem net naar mijn bibliotheek toen ik de popup van jullie kreeg. Ook kwam ik er achter dat Vegas Pro 14 voor 17 euro te koop is bij humble bundle 🙂 Handig om je eigen bunnick noire video te editen 🙂