Uitgelekt PS4-logo Gears of War: Redux blijkt nep

Heel even was het wereldwijde internet in rep en roer, toen afgelopen nacht ineens een nieuw Gears of War-logo opdook. Nou is het vrij logisch dat er door Epic of de aanverwante studio People Can Fly aan een nieuwe Gears of War wordt gewerkt, maar het logo van Gears of War: Redux vermeldde ook de PlayStation 4.

Helaas blijkt de ophef van korte duur, want Epic heeft laten weten dat het ‘uitgelekte’ logo nep is. Gears of War: Redux zou überhaupt niet bestaan, laat staan dat de franchise naar de PlayStation 4 komt.

  1.   
    Rivado's avatar

    Haha, trololololol

  2.   
    3333/3333's avatar

    Als dit waar zou zijn… man man man

  3.   
    Andrevantoever's avatar

    Ha!

  4.   
    OllieDenZotn's avatar

    Bad luck guys :p

  5.   
    SuperDre's avatar

    Nou, het zou mij niet verbazen als het dus helemaal niet zo nep is.. Immers heeft een hele tijd geleden CliffyB nog gezegd dat het niet uitgesloten zou zijn dat Gears Of War naar de playstation zou komen(en nee, ik doel niet op die 1 april grap), het is Epic namelijk die de eigenaar van de IP is, niet MS.. En Redux klinkt ook een beetje als een complete collectie…
    Het zou namelijk helemaal niet moeilijk zijn om GoW over te zetten naar de PS3/PS4 aangezien de game helemaal geschreven is in UnrealScript draaiende op de UnrealEngine 3….

    Dat zou wel heel erg mooi zijn als uiteindelijk toch dus GoW op de playstation uit zou komen.. Vindt persoonlijk sowieso dat ze eens af moeten stappen van al die exclusives kolder… Beide consoles zijn inmiddels sowieso al bijna identiek qua hardware, dus waarom niet eens samen gaan werken om tot 1 standaard te komen…

  6.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Wie en waarom zou iemand zoiets doen? Zou op zich wel leuk zijn als GOW naar de PS zou komen. Niet dat ik een echte fan ben van GOW oid.