Nederlandse charts week 23 – GRID 2 racet naar de tweede plek

Ook vandaag hebben we weer de nieuwe Nederlandse gamecharts voor jullie klaarstaan. Nadat vorige week een tamelijk unieke week was waarbij geen enkele Xbox 360-game in de charts terug te vinden was, is daar nu met GRID 2 verandering in gekomen. De racer van Codemasters, door Erik in zijn review beloond met een 7, komt binnen op de tweede en zevende plek. Waarbij deze week de zevende plek de enige positie is die is voorbehouden aan een Xbox 360-game.

GRID 2 is de enige nieuwkomer van deze week en hoewel er uiteraard enkele kleine veranderingen zijn, lijken de charts veel op die van vorige week. Zo staat FIFA 13 wederom op één en zijn we games als Call of Duty: Black Ops II, Just Dance 4 en Assassin’s Creed III nog altijd meedraaien in de top tien. De nieuwkomer van vorige week, Donkey Kong Country Returns, doet het met een vijfde plek ook nog altijd zeer behoorlijk..

Bekijk hieronder de gehele top tien der Nederlandse gameverkopen. Het tweede getal geeft de positie aan die de game vorige week bezat.

1. (1.) FIFA 13 – PlayStation 3
2. (n) GRID 2 – PlayStation 3
3. (2.) Call of Duty: Black Ops II – PlayStation 3
4. (7.) Far Cry 3 – PlayStation 3
5. (3.) Donkey Kong Country Returns – 3DS
6. (4.) Assassin’s Creed III – PlayStation 3
7. (n) GRID 2 – Xbox 360
8. (5.) Battlefield 3 – PlayStation 3
9. (9.) Skylanders: Giants – Wii
10. (10.) Just Dance 4 – Wii

  1.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Baal nog steeds van de ontbreken van cockpit view. Maar we hebben gewoon GRID nog. 😳