DC Universe Online en PlanetSide 2 komen naar de PlayStation 4

Sony heeft vandaag bekendgemaakt dat zowel DC Universe Online als PlanetSide 2 naar de PlayStation 4 komt. Beide free-to-play-titels, welke ontwikkeld zijn door Sony Online Entertainment, zullen later dit jaar beschikbaar zijn op Sony’s nieuwe console. Momenteel kun je de superhelden-MMO DC Universe Online al gratis spelen op de PlayStation 3 en pc. PlanetSide 2, een first-person-shooter-MMO welke zeer grootschalige gevechten biedt, is nu alleen nog te downloaden op je pc.

Of de games direct bij de launch van de PlayStation 4 al beschikbaar zullen zijn of dat ze op een later moment in 2013 naar de console komen, is momenteel nog onbekend.

  1.   
    Bones's avatar

    Ze zijn goed bezig daar bij Sony.
    ๐Ÿ™‚

  2.   
    yannick_TXL's avatar

    Niceee ๐Ÿ™‚

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    Ben erg blij met PlanetSide 2! Zou tof zijn als je zo gelijk een aantal (free-to-play!) games bij launch van de PS4 beschikbaar hebt. Hele vermakelijke shooter, zeker als er enigszins tactisch gespeeld wordt op de server. ๐Ÿ™‚

  4.   
    Andrevantoever's avatar

    Lekkaah sony

  5.   
    soldierarjan's avatar

    ”Leon 2.0″ schreef, "Ben erg blij met PlanetSide 2! Zou tof zijn als je zo gelijk een aantal (free-to-play!) games bij launch van de PS4 beschikbaar hebt. Hele vermakelijke shooter, zeker als er enigszins tactisch gespeeld wordt op de server. ๐Ÿ™‚ "

    Je hebt kans dat in begin nog tactische gespeeld word want we krijgen headset bij ps4 en in begin hebben alleen maar hardcore gamers een ps4.