DC Universe Online vliegt naar de Xbox One in de lente

Toen Sony Online Entertainment los is gebroken van van het moederschip, hadden fans natuurlijk een hoop vragen. Met name wilden zij weten of zij dan ook games op andere platformen gingen uitbrengen. Het antwoord daarop is een volmondig ‘ja’. Het bedrijf dat zichzelf omgedoopt heeft tot Daybreak Game Studios, zal als eerste DC Universe Online naar de Xbox One brengen.

Daybreak heeft nog niets laten weten over eventuele andere spellen, maar door deze nieuw gekregen vrijheid kan het zomaar zijn dat titels als PlanetSide 2 en H1Z1 ook op de Xbox One zullen verschijnen.

Het goede nieuws werd bekendgemaakt tijdens de viering van het lustrum van DC Universe Online. Daybreak heeft laten weten dat zij snel hun plannen voor 2016 zullen aankondigen. Bekijk hieronder een infographic over DC Universe Online met de cijfers van de afgelopen vijf jaar.

enter
  1.   
    jimmymenNL's avatar

    hoezo niet al binnen een maand?, lijkt me toch niet zo moeilijk om het op xbox one te zetten als de game al lang af is bedoel ik dan?

  2.   
    Kenneloth's avatar

    jimmymenNL schreef, "hoezo niet al binnen een maand?, lijkt me toch niet zo moeilijk om het op xbox one te zetten als de game al lang af is bedoel ik dan?"

    Het heeft veel al met contracten te maken. Daarbij kun je niet zo een Playstation game even op de Xbox zetten. Beide consoles draaien op een andere besturingssysteem etc.