Call of Duty: Ghosts-engine biedt ook voordeel voor current-gen

Infinity Ward gaat zich met hun nieuwe Call of Duty-titel niet alleen op de nieuwe generatie consoles richten. De studio richt zich met Call of Duty: Ghosts namelijk ook voor een groot deel op de huidige generatie. Mark Rubin, één van de hoge piefen bij de studio, heeft bevestigd dat veel van de nieuwe innovaties ook op onze oude vertrouwde PlayStation 3 en Xbox 360 zullen verschijnen.

In een video-interview met IGN verklaarde Rubin het volgende:

The new engine actually also applies to current-gen. We didn’t mention that, but I do want to say that the new engine does affect current-gen.
Wat deze veranderingen nou exact inhouden, daar was hij dan wel weer onduidelijk over. Toch lichtte hij alvast een klein tipje van de sluier op.

Zo zal de titel volgens de studio op visueel gebied grote stappen voorwaarts gaan zetten. Daarnaast stelde Rubin al eerder dat hij het mogelijk wil maken voor spelers om zelf levels te creëren. Ook praatte hij over een mogelijkheid die je in staat moet gaan stellen om het verhaal lichtelijk aan te passen door middel van submissies. Het lijkt op een systeem dat we al eerder zagen in Black Ops 2.

Met nog een halfjaar en een E3 te gaan is het afwachten wat Infinity Ward ons nou werkelijk gaat bieden. Call of Duty: Ghosts staat gepland voor 5 november.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Ze gaan nu eindelijk een stap vooruit maar ze lopen nog steeds achter met hun engine op andere engine zoals frostbite 3 , crytek engine , unreal engine, en zo zullen nog wel paar zijn.
    Ze moeten die engine van 10 jaar gewoon weg gooien en splinternieuwe engine maken die weer 10 jaar meer kan.

  2.   
    FishHookz's avatar

    “Call of Duty: Ghosts-engine biedt ook voordeel voor current-gen” Zoals een 2de zon ?

  3.   
    assassin_MKA's avatar

    Hahaha 😀 2de zon en vissen die wegzwemmen. Wauw ! 😛

  4.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Hoezo biedt “ook” voordelen voor current gen? De engine IS current gen..

  5.   
    svenysven's avatar

    Het zou mij echt gaaf lijken als je zelf levels kan maken! Ik hoop ook dat ze de offline co-op er in houden

  6.   
    ShadyXL's avatar

    Gooi de engine weg. Stop met CoD voor 1 jaar (of 2). Maak een totaal nieuwe engine.