Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Gran Turismo 6 Autumn Ring Reverse

In deze eerste gameplay footage van Gran Turismo 6 zien we een coureur op de omgekeerde versie van Autumn Ring racen. De game komt eind dit jaar naar de PlayStation 3.

  1.   
    triggermike's avatar

    zeker dat dit 6 is en niet 5, want het heeft dezelfde slechte motor geluiden, de AI laat je gewoon voorbijsteken, grafisch is er niets verbeterd en dat is vast 1 van de wagens die niet van de ps2 versie komt waar je binnen kan kijken. Jammer dat er vast terug maar 1/5e ofzo zo zijn uitgewerkt.
    ik snap niet waarom ze niet gewoon wachten op de ps4. Nog een laatste keer ps3 uitmelken met een 5.1 versie van GT ? waarschijnlijk. GT 5 met wat updates kost hun niet zoveel

    Dan nog niet gesproken over het feit dat er geen enkele ervaring van snelheid is. alles lijk traag. doe dat in het echt aan de helft van de snelheid en het ziet er nog spannender uit

  2.   
    Supermario's avatar

    Yes it’s the same shit. GT is over wat slecht is dit weer

  3.   
    xX_Speed_Xx's avatar

    Ze doen het weer, overschakeling van gt4 naar gt5 was een teleurstelling, deze nieuwe versie is een nog grotere teleurstelling. Breng liever een dlc met alle nieuwe wagens uit tegen een treffelijk (of gratis) prijsje. Zal meer mensen bekoren!