Eerste gameplay Gran Turismo 6 vrijgegeven

In november moet de zesde installatie van Gran Turismo verschijnen. De PlayStation 3 krijgt in haar laatste jaren nog even dΓ© simulatieracer voor PlayStation voorgeschoteld, maar we hebben er nog niet veel van gezien.

Nu zijn de eerste gameplay beelden verschenen van Gran Turismo 6. Er wordt gereden op de omgekeerde Autumn Ring en het filmpje duurt 2,5 minuut. Bekijk de footage hieronder!

  1.   
    Supermario's avatar

    Zelfde shit motor geluiden.. Een voor de budget bak

  2.   
    FishHookz's avatar

    Ziet er een beetje teleurstellend uit zeg… Slechte geluiden, niet al te speciaal beeld, ik ga voor Forza 5 πŸ˜‰

  3.   
    3333/3333's avatar

    Ziet er naar uit dat het cijfer op het doosje het enige is dat aangepast wordt.

  4.   
    BartjeZ's avatar

    dit lijkt wel een FTP game

  5.   
    Tom 2.0's avatar

    Zonlicht wat binnen de auto valt ziet er strak uit, voor de rest niet bijzonder en ontzettend gerecycled.

  6.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik wil eerst GT6 spelen voordat ik een oordeel doe, want als de race physics zijn verbeterd is het voor mij het kopen waard.

    GT5 ziet verdomds goed uit, daar hoeven ze niks aan te veranderen maar heb wel een idee dat ze de race circuits lichtelijk hebben verbeterd. Dit is en blijft een early build, als je een betere simulatie wilt spelen moet je iRacing spelen op de PC.

    Dit is en blijft een simulatie, daar draait het meestal om de “kleine” dingen (zoals race physics, wegligging, ieder auto wat anders aanvoelt etc) wat je niet altijd in een filmpje ziet. Ik wacht het fijn lekker af!

    Daarnaast is er helemaal niks bekent over verdere informatie of de mogelijkheden wat naast het racen zijn. Dit is misschien maar een klein fractie van het hele spel.

    De AI mocht misschien inderdaad wat beter, maar als iemand langs rijd mag je deze niet hinderen. Dan veroorzaak je een gevaarlijk situatie wat je straf punten kunt opleveren. Het blijft een simulatie. πŸ™‚
    Als je uit de bocht vliegt, of een ongeluk maar je kunt nog gewoon door rijden moet je zelfs wachten dat elke deelnemer voor bij is, tenzij er een grote plek open is. Je mag geen gevaarlijke situatie veroorzaken, dit zijn orginele regels en daar houd de AI zich ook gedeeltelijk aan. Het is geen Need for Speed waar auto’s elkaar rammen, of voor elkaar gaan rijden als iemand wilt passeren.

  7.   
    soldierarjan's avatar

    Vind nog steeds jammer dat de AI zo op rails is als iets je ziet de auto nergens een andere lijn kiezen terwijl in echt wel gebeurd dat iemand net een andere lijn kiest of fout maakt.

  8.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik word er ook niet warm van, mis het gevoel van snelheid een beetje.

  9.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Gaan we bij deze game het verschil van een AMD videokaart zien. GT5 op ps3 gebruikt Nvidia, maar lijkt wel realistischer beeld te kunnen geven. Als ik naar de video kijk, lijkt het beeld al snel op Wii U en XBOX360/One…maar er komt vast gauw meer beeld materiaal. πŸ™„

  10.   
    3333/3333's avatar

    XBOXONE schreef, "Gaan we bij deze game het verschil van een AMD videokaart zien. GT5 op ps3 gebruikt Nvidia, maar lijkt wel realistischer beeld te kunnen geven. Als ik naar de video kijk, lijkt het beeld al snel op Wii U en XBOX360/One…maar er komt vast gauw meer beeld materiaal. πŸ™„ "

    Gran Turismo 6 komt voor de ps3, dus dezelfde hardware als het vorige deel. πŸ˜‰

  11.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Erik-Heijden “][quote=”XBOXONE schreef, "Gaan we bij deze game het verschil van een AMD videokaart zien. GT5 op ps3 gebruikt Nvidia, maar lijkt wel realistischer beeld te kunnen geven. Als ik naar de video kijk, lijkt het beeld al snel op Wii U en XBOX360/One…maar er komt vast gauw meer beeld materiaal. πŸ™„ "

    Gran Turismo 6 komt voor de ps3, dus dezelfde hardware als het vorige deel. ;)[/quote]
    Ik dacht al! Ik dacht echt dat dit next gen beelden waren..maar het lag ook een beetje aan de beelden van deze level/course level – hihi shame on me! 😳

  12.   
    GBA43's avatar

    Ik wacht het ook allemaal af, 1 ding valt me altijd wel op aan de nieuwe generatie race games.. Op het moment dat je een scherpe bocht maakt gaan de racing wheels hooguit 10 a 20 graden naar links of rechts, moet wel heel gevoelig zijn dan πŸ˜›

  13.   
    3333/3333's avatar

    ”Daniel221″ schreef, "Ik wacht het ook allemaal af, 1 ding valt me altijd wel op aan de nieuwe generatie race games.. Op het moment dat je een scherpe bocht maakt gaan de racing wheels hooguit 10 a 20 graden naar links of rechts, moet wel heel gevoelig zijn dan πŸ˜› "

    Inderdaad zeg, maar dat is bij de meeste racegames helaas al jaren zo. Het is jammer dat dit soort details altijd over het hoofd worden gezien door ontwikkelaars.