Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Company of Heroes 2 The Price of Victory Trailer

Het was nog even spannend na het faillissement van THQ, maar Company of Heroes heeft een nieuw thuis gevonden bij SEGA. Het tweede deel zal dan ook gewoon moeten worden uitgebracht. Bovenstaande trailer bevat een grote diversiteit aan cutscenes van het spel.

 1.   
  fdennis's avatar

  Toen de eerste CoH uitkwam stond ik met mijn mond open toen ik de graphics zag. Had toen nog nooit van de game gehoord maar kreeg em gratis bij mijn nieuwe videokaart. En wat was die game verschrikkelijk goed zeg. En nu 2013 sta ik weer met mijn mond open alleen nu van verbijstering. CoH 2 ziet er amper beter uit grafisch. En dat stelt me toch wel teleur zeker als je zag hoe mooi CoH 1 was in die tijd. Hopelijk is de gameplay wel net zo goed als CoH 1 anders gaat dit toch een enorme flop worden.

 2.   
  DeAdSeYe's avatar

  fdennis schreef, "Toen de eerste CoH uitkwam stond ik met mijn mond open toen ik de graphics zag. Had toen nog nooit van de game gehoord maar kreeg em gratis bij mijn nieuwe videokaart. En wat was die game verschrikkelijk goed zeg. En nu 2013 sta ik weer met mijn mond open alleen nu van verbijstering. CoH 2 ziet er amper beter uit grafisch. En dat stelt me toch wel teleur zeker als je zag hoe mooi CoH 1 was in die tijd. Hopelijk is de gameplay wel net zo goed als CoH 1 anders gaat dit toch een enorme flop worden."

  Graphics vindt ik nog het minste probleem, wat ik erger vindt is dat alle infantry units langzaam dood gaan. In CoH 1 was dit al erg, maar het lijkt dat in CoH 2 de infantry units heer health hebben.

  In de beta duurt het soms een halve minuut voordat 1 iemand KIA is. Laatst potje gedaan met vrienden, mijn infantry groep stond nog geen 10 meter van een enemy groep vandaan. Even later liepen ze door elkaar heen, en uiteindelijk naar een halve minuut kogel regel viel pas de eerste dood.

  Men of War Assault Squad vindt ik persoonlijk veel beter als Company of Heroes, puur dat deze meer realisme heeft, 1 kogel is dodelijk voor een unit.

  Dan vindt ik de graphics nog het minste probleem! 🙂

 3.   
  3333/3333's avatar

  Ik hoop toch echt dat er ook een Duitse campaign komt, sta niet te springen om voor de russen te vechten.

 4.   
  triggermike's avatar

  ”Erik-Heijden “ schreef, "Ik hoop toch echt dat er ook een Duitse campaign komt, sta niet te springen om voor de russen te vechten. "

  Hahahaha, idem. ik koop deze alleen als ik met duitsland kan spelen. gruppe nord, central en sud!