EA komt met vier sportgames naar Xbox One; exclusieve Ultimate Team-content FIFA 14

Update: Inmiddels heeft EA naar buiten gebracht dat de FIFA’s Ultimate Team-modus ook beschikbaar zal zijn op PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Dat Microsoft er met zijn nieuwe console niet alleen voorstaat dat mag geen verrassing heten, maar Electronic Arts komt wel met erg veel steun. Het bedrijf heeft namelijk hun vier sportparadepaardjes aangekondigd voor het apparaat. FIFA14, Madden, NBA en UFC komen namelijk naar de nieuwe Xbox One.

Daarnaast is bekend geworden dat er FIFA’s Ultimate Team-modus, die ook voor de andere apparaten zal verschijnen, exclusieve features krijgt op de Xbox One komt. Het is voor nu nog onduidelijk of EA ook andere titels naast deze sportgames naar het apparaat gaat brengen.

  1.   
    Goldcobra's avatar

    Heb niet helemaal begrepen uit de stream of FUT alléén op de Xbox One komt, of dat ze gewoon wat extra exclusief spul hebben.

    Edit: Ik heb even op de twitter pagina van @easportsfifa gekeken, en daar stond inderdaat dat FUT ook naar de PS4 komt, maar dat Xbox gewoon exclusieve content krijgt

  2.   
    NoFearz's avatar

    Vier games die mij niet aanstaan 😛 Ik ben niet zo vaak van de sport-games. Racen heel af en toe 😛

  3.   
    D_Dog's avatar

    Vraag me af of dat nou echt zo mooi was, als FIFA 14 eruit zag. Het publiek leek wel veel beter, met de gameplay zal het natuurlijk wel weer goed zijn.

  4.   
    -B9D7L-'s avatar

    Hoop dat nu wel die contracten eruit halen, of ze moeten iets anders gebruiken om je spelers te behouden.

  5.   
    BartjeZ's avatar

    dat is nou balen.
    ik was van plan fifa op de 360 te halen ..

  6.   
    Neolite's avatar

    Nieuwe Fifa krijgt ook een nieuwe engine dus halen voor de nieuwe console is eigenlijk wel een pre!