Twitteraccount Battlefield hint naar grote aankondigingen

Microsoft eist vanavond natuurlijk alle aandacht op met het grote Xbox-evenement, inclusief games als de nieuwe Call of Duty en FIFA 14. Toch komt er ook wat geluid uit de hoek van Battlefield 4, zo blijkt uit een bericht op het officiële Battlefield Twitteraccount. Volgens het bericht komen er spoedig enkele grote aankondigingen.


Eerder dit jaar doken er al geruchten op dat Electronic Arts en Microsoft in gesprek waren over wat exclusieve deals, waaronder tijdelijk exclusieve DLC voor multiplatformgames. Een plausibele gok is dat men wat afspraken heeft gemaakt om toekomstige DLC voor Battlefield 4 tijdelijk exclusief uit te brengen op de platformen van Microsoft. Maar natuurlijk kunnen de grote aankondigingen ook totaal iets anders zijn.

Het blijft nog de vraag hoe spoedig “spoedig” is. Het Xbox-evenement is natuurlijk voorlopig een optie, al is ook de E3 niet ver meer van ons verwijderd.

 1.   
  Talska's avatar

  Ach ja, het woord battlefield begin ik middels uit te kotsen.

  Gaat nergens anders hier meer over, DICE en consorten gaan onthullen hoeveel en hoe snel ze onze zakken gaan legen. Om dan daarna nooit meer bereikbaar te zijn voor problemen.

 2.   
  Petor's avatar

  Talska schreef, "Ach ja, het woord battlefield begin ik middels uit te kotsen.
  Gaat nergens anders hier meer over, DICE en consorten gaan onthullen hoeveel en hoe snel ze onze zakken gaan legen. Om dan daarna nooit meer bereikbaar te zijn voor problemen."

  Sorry om dat te horen Talska. We zijn natuurlijk een gamesite en coveren daarom de grootste gebeurtenissen het meest. Immers zitten heel veel mensen wel te wachten op nieuwe consoles en B4. Maar als je vind dat wij te weinig aandacht besteden aan iets anders, dan hoor ik dat heel graag van je, want we runnen de site niet alleen, maar samen met bezoekers. Ik hoor het dus graag van je 🙂

 3.   
  Talska's avatar

  Ik ben ook een gamer, en al wel van een andere tijd. Maar kritisch zijn is blijkbaar niet oke.

  Een gamesite zou ook eens kritisch kunnen berichten (Heel leuk hoor een nieuwe Battlefield) En ja ik zie de berichten graag los van elkaar.

  Heb niks tegen GN, maar wordt gewoon moe van dat Battlefield. Anderen lezen het misschien wel graag, alle respect daarvoor.

  🙂

 4.   
  D_Dog's avatar

  Battlefield <3

  Ik word pas kotsbeu van Call of Duty.
  Wat is dat naar de pleuris gegaan zeg. 😮

 5.   
  Remco_MUFC's avatar

  Ik ben erg benieuwd naar Battlefield 3.5 🙂

 6.   
  DGonlag2's avatar

  Ik vind toch dat Battlefield mooie verbeteringen brengt met elk nieuw spel. Ik zou liever zien dat ze meer de humoristische kant van Bad Company op gingen, maar ach.

  Ik speel die spellen toch vaak een behoorlijk aantal uren en beleef er veel plezier mee.
  Natuurlijk heeft iedereen een andere smaak, dus je hoeft ook niet alles leuk te vinden.

  Een gamesite kritisch? Ik weet niet of dit een goed idee is. Ik denk dat je objectief moet blijven, want anders verlies je veel lezers.
  Kritisch kun je in de review zijn, daar is de review voor bedoeld. Maar nu al kritisch zijn terwijl je nog vrij weinig van het spel gezien hebt? Lijkt me geen goed idee.
  Besides, je zou in elk bericht een flamewar starten.