SimCity Amusement Park Pack onthuld; verschijnt op 28 mei

Wie heeft vroeger geen Rollercoaster Tycoon gespeeld? Uren werken aan het bouwen van een achtbaan waar uiteindelijk niemand in durft, als een malle etenskraampjes en souvenirshops uit de grond stampen, schoonmakers inhuren om het afval op te ruimen, irritante bezoekers in de sloot gooien… Uren speelplezier gegarandeerd. Het is dan ook jammer dat we al jaren geen volwaardige Rollercoaster Tycoon-game meer hebben gezien, maar gelukkig komt Maxis binnenkort met een waardig alternatief.

Maxis heeft zojuist namelijk het allereerste uitbreidingspakket voor SimCity onthuld: het Amusement Park Pack. Deze nieuwe DLC-bundel staat je toe om je eigen pretpark uit de grond te stampen.

Je kunt hierbij kiezen uit een groot scala aan attracties, van achtbanen tot draaimolens en van draaimolens tot een heus reuzenrad. Wanneer je jouw stad verrijkt met een pretpark zal dat tevens toeristen trekken en dat betekent dus meer centjes, iets wat je altijd wel goed kunt gebruiken.

Het Amusement Park Pack was voor korte tijd te bezichtigen op Green Man Gaming, maar werd al snel weer online gehaald. Een bezoeker wist er gelukkig nog op tijd een video van te maken en bespreekt de details en verse screenshots hieronder.

Het Amusement Park-pakket is vanaf 28 mei verkrijgbaar.

 1.   
  Flapjack's avatar

  Je bedoelt dat filmpje snel weer offline werd gehaald ipv online….. Maar supervet deze dlc… Moet ie alleen geen 10 euro wezen en er moeten ook grotere maps komen met deze dlc want anders is de helft van je park straks amusement

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Best leuk idee dit

 3.   
  Sacul's avatar

  Ben benieuwd of er nog mensen zijn die het kopen. Laat ze eerst de problemen maar oplossen. Ik heb het gister weer eens gespeeld na een lange tijd. En had bv. weer één lange rij met vuilniswagens achter elkaar die vuilnis gingen ophalen ipv. ieder een gedeelte, wat normaal zou zijn.

 4.   
  Fabianb's avatar

  maar gelukkig komt Maxis binnenkort met een waardig alternatief.

  Waardig? Nee. Ik denk het de hele DLC niet zoveel voorstelt. Je kan (waarschijnlijk?) niet eens je eigen achterbaan maken. Standaard gebouwen/achtbanen neerzetten noem ik géén waardig alternatief. Het is dan eigenlijk hetzelfde als die theme park games op iOS en Android. Niks creatiefs aan, je bepaald alleen op welke plaats ze komen. Waarschijnlijk gaat het in SimCity dan ook vooral om het managen van het geld en verder niet echt om het creatieve.

 5.   
  jeryboy's avatar

  Eigenlijk vind ik dat ze deze dlc gratis moeten maken voor alle problemen die de spelers ondervonden hebben… Het is een erg leuk spel maar de problemen zijn erg ***! Dit lijkt me een leuke goedmaker 🙂

 6.   
  vlam12's avatar

  Het Amusement Park Pack was voor korte tijd te bezichtigen op Green Man Gaming, maar werd al snel weer online gehaald. Een bezoeker wist er gelukkig nog op tijd een video van te maken en bespreekt de details en verse screenshots hieronder

  moet online niet offline zijn?

  ik hoop dat je zelf weer attractieparken kunt maken net zoals vroegah

 7.   
  D_Dog's avatar

  Nog minder ruimte op de kleine mapjes. 😆 Wat een faal is het ook.

 8.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  D_Dog schreef, "Nog minder ruimte op de kleine mapjes. 😆 Wat een faal is het ook."

  EA moet daar echt ECHT een patch voor uitbrengen.
  Ik speel SimCity eigenlijk al niet meer omdat ik gewoon geen ruimte meer heb om te bouwen, anders moet ik weer van voor af aan beginnen. 🙁