Nederlandse charts week 19 – Dead Island: Riptide daalt fors en Skylanders weer bovenaan

Hoewel een dag later dan gebruikelijk hebben we ook deze week weer de nieuwe charts voor jullie klaarstaan. Deze week zijn er geen grote titels uitgekomen en we zien nu dan ook geen nieuwkomers in de charts. De eerste nieuwkomer, en nummer twee op de charts, van vorige week, Dead Island: Riptide daalt flink en zien we nu pas terug op de negende plaats. De andere nieuwe titel van vorige week, LEGO City: LEGO City Undercover: The Chase Begins, weet daarentegen van de derde naar de tweede plaats te klimmen.

Bij een gebrek aan nieuwkomers is het deze week verder vrij saai. Voor de tweede week achtereen zien we Skylanders: Giants op één. Daaronder zien we, zoals gebruikelijk, titels als Call of Duty: Black Ops II, FIFA 13 en Just Dance 4. Met Metro: The Last Light komt er komende week, op 17 mei, één redelijke grote titel uit en wellicht wordt er volgende week dus weer wat meer verandering in deze top tien gebracht.

Bekijk hieronder de gehele top tien der Nederlandse game verkopen. Het tweede getal geeft de positie aan die de game vorige week bezat.

1. (1) Skylanders: Giants – Wii
2. (3) LEGO City Undercover: The Chase Begins – 3DS
3. (5) Call of Duty: Black Ops II – PlayStation 3
4. (7) Assassin’s Creed III – PlayStation 3
5. (6) Luigi’s Mansion 2 – 3DS
6. (10) FIFA 13 – PlayStation 3
7. (9) Assassin’s Creed III – Xbox 360
8. (8 ) Just Dance 4 – Wii
9. (2) Dead Island: Riptide – PlayStation 3
10. (-) Call of Duty: Black Ops II – Xbox 360

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren