Marvel weer in bezit van Daredevil rechten

Marvel doet het de laatste tijd goed, met The Avengers, Iron Man, vele andere successen en een mooi toekomstbeeld heeft de studio zich als een vertrouwde filmmaker in de markt gezet. Het bedrijf heeft zijn roots in de comics en bezit veel rechten omtrent bekende karakters. Nu kan daar weer één nieuwe comic held aan toegevoegd worden, want Marvel heeft de rechten van Daredevil in handen gekregen.

In 2003 kwam 20th Century Fox al met een film rond dit bekende superheld, maar deze film werd niet heel lovend ontvangen. In 2011 werd er nog met een tweede film gestart, maar het werd al snel stil rond dit project. Regisseur David Slade ging ook al snel verder met andere projecten. Door de inactiviteit van 20th Century Fox rond Daredevil zijn de contracten afgelopen en zijn de rechten weer bij de uiteindelijke eigenaar terecht gekomen. Zoals we weten is dit natuurlijk Marvel. Kevin Feige, President of Production bij Marvel Studios, heeft dit vandaag ook bevestigd.

Wat het bedrijf met de rechten gaat doen is nog onduidelijk. Mogelijk gaat de studio zelf aan de slag met een film rond Daredevil of pakt Disney, de nieuwe eigenaar van Marvel, de kans om een Daredevil-film te produceren. Wat denken jullie? Is het goed dat Marvel de Daredevil rechten weer in handen heeft?

enter

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren