Onthulling nieuwe Xbox vindt op dinsdag 21 mei plaats

Al maanden wordt er gespeculeerd over de datum van de onthulling van de nieuwe Xbox, de specificaties en mogelijk always-onlinebeleid. Nu is er in ieder geval een einde gekomen aan de twijfel wanneer de nieuwe console wordt onthuld. Microsoft heeft namelijk bekendgemaakt dat op dinsdag 21 mei om 19.00u Nederlandse tijd de nieuwe Xbox onthuld zal worden op een speciaal persevenement.

Eenieder die niet uitgenodigd is voor het evenement hoeft niet te treuren, want de persconferentie zal uiteraard met behulp van een live stream ook direct te volgen zijn. Rest ons niets anders dan nog 27 lange dagen wachten voordat we eindelijk meer te weten komen over de nieuwe console van Microsoft.

 1.   
  Leon 2.0's avatar

  Met dank aan Hitman047. 🙂

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Nah dat duurt nog lang zeg!
  Kan niet wachten wat Microsoft laat zien. :b

 3.   
  ShadyXL's avatar

  Nou vraag ik me toch echt af wat dat nou was een paar maanden geleden. Iemand zei toch dat een van de grote consoles zou stoppen? Niet dat ik dat wil ofzo, maar ik ben nog steeds een beetje verward 😛

 4.   
  Kill Gamer 01's avatar

  FUCK YEAH!!!!!!!!

  Hier zat ik al maanden naar uit te kijken en ik krijg nu een big smile op mijn face! 😀

  Deze wil ik live op internet volgen. Zal er weer een GN chat en livestream plaatsvinden? En is GamersNET uitgenodigd voor dit event?

 5.   
  Hitman047's avatar

  Ze houden het event tenminste op een fatsoenlijker tijdstip dan Sony.

  Ik ben wel benieuwd met hoeveel (concrete) info ze naar buiten komen. Het event vind slechts 19 dagen voor de E3 plaats.

 6.   
  GamerJaime's avatar

  Ik zal het wel gaan kijken maar kijk er niet heel erg naar uit. Ik ben 99,99% zeker van dat ik weer terug ga naar Sony en de playstation 4 ga aanschaffen. Het enige waar ik benieuwd naar ben is of dat always online nou klopt.

 7.   
  D_Dog's avatar

  Ja zag het net op facebook. Heb er zin in, en hopelijk stellen ze ons niet teleur.

 8.   
  Wouter's avatar

  Mijn verjaardag! 🙂

 9.   
  Rijstekorrel's avatar

  Tenminste een keer om een normale nederlandse tijd het is steeds vaak om 12 uur ofzo, maar goed ik ga nog niet kijken lees de verslagen erna wel.

 10.   
  OllieDenZotn's avatar

  Nog een maand… 🙁

 11.   
  mmx's avatar

  Ik ben zeker benieuwd naar de nieuwe box 🙂

 12.   
  Neolite's avatar

  Heel erg benieuwd wat er nu precies gaat gebeuren aangezien het een stuk onduidelijker is wat Microsoft wil dan wat Sony ging doen.

 13.   
  Lucvz's avatar

  Eindelijk, kan niet wachten tot de xbox er is!

 14.   
  *Fatality*'s avatar

  GamerJaime schreef, "Ik zal het wel gaan kijken maar kijk er niet heel erg naar uit. Ik ben 99,99% zeker van dat ik weer terug ga naar Sony en de playstation 4 ga aanschaffen. Het enige waar ik benieuwd naar ben is of dat always online nou klopt. "

  Dat ”Always Online” was volgensmij gewoon niet waar

 15.   
  Talska's avatar

  Kan niet wachten….maar zal wel moeten.

 16.   
  JV0472's avatar

  mss dat we hier het design tezien krijgen maar ze de specs voor op de E3 houden :p