Nieuwe Zelda aangekondigd

Nintendo heeft vandaag een nieuwe game aangekondigd binnen de The Legend of Zelda-serie in de Nintendo Direct-presentatie. Het spel zal zich afspelen in de wereld van A Link to the Past, het derde deel binnen de Zelda-reeks, maar toch volledig nieuw zijn. De game kent namelijk een nieuw verhaal en geheel nieuwe gameplay-mechanieken.

Zo zal het mogelijk zijn om Link tot een muurschildering om te vormen, waarna de protagonist diens weg tegen muren zal kunnen vervolgen. Zo kun je diverse puzzels oplossen of de wereld vanuit een nieuw perspectief bekijken. Tevens lijkt een grote rol te zijn toebedeeld aan de hamer, een voorwerp dat volop voorkwam in de eerste bewegende beelden van de game.

Een naam van dit nieuwe Zelda-spel is nog niet bekendgemaakt, maar wel weten we dat de game dit jaar nog op de Nintendo 3DS zal moeten verschijnen.

  1.   
    firehopper211's avatar

    Deze game en het nieuwe deel van Yoshi’s Island hebben mij het meest weten te verrassen! ๐Ÿ˜† Ik kijk er met hoge ogen naar uit!! ๐Ÿ˜†

  2.   
    Valent!jn's avatar

    ”firehopper211″ schreef, "Deze game en het nieuwe deel van Yoshi’s Island hebben mij het meest weten te verrassen! ๐Ÿ˜† Ik kijk er met hoge ogen naar uit!! ๐Ÿ˜† "

    Bijzondere aankondiging! Ben vooral erg benieuwd naar die gameplay via de muur. ๐Ÿ˜†

  3.   
    NightHawk's avatar

    Aaaaw yeah

  4.   
    Superwasbeer's avatar

    Klinkt een ebetje als paper mario, Excited!!!!!!!