GTA 5 personage genaamd Casey; gespeeld door Sons of Anarchy-acteur Jeff Wincott

Voor de productie van GTA-games worden altijd bakken geld uitgegeven, maar Rockstar besteedt deze dollars traditioneel zo min mogelijk aan dure stemacteurs. Volgens de Amerikaanse ontwikkelaar werken beroemdheden enkel afleidend voor de speler en daarom zijn het vooral onbekende talenten die op de voorgrond schitteren.

Dat betekent niet dat Rockstar vies is van een celebrity op zijn tijd, want in het verleden hebben we onder andere Phil Collins en Ricky Gervais zien schitteren in GTA. Nu kunnen we een nieuwe beroemdheid aan het lijstje toevoegen: uit een update van de IMDB-pagina van Grand Theft Auto V is gebleken dat acteur Jeff Wincott een personage genaamd Casey zal vertolken.

Wincott heeft via Facebook bevestigd dat de informatie op IMDB klopt. Hij wilde helaas nog niets kwijt over zijn personage:


Jeff Wincott heeft in het verleden gespeeld in meerdere tv-series, waaronder Night Heat, 24 en Sons of Anarchy. Ook op het grote doek was hij regelmatig te bezichtigen. Zo speelde hij in 2010 samen met Denzel Washington in de film Unstoppable.

Grand Theft Auto 5 staat gepland voor een release op 17 september.

  1.   
    Eichmann's avatar

    Hahah stoer.
    Hij speelde ook in de serie the shield , was ie ook erg goed in.
    Kan niet wachten tot GTA V uitkomt.
    Ook niet tot het nieuwe seizoen van Sons of Anarchy uitkomt.

  2.   
    BartjeZ's avatar

    altijd goed , ik verheug me echt op GTA 5

  3.   
    GamerJaime's avatar

    Ken Jeff niet, maar zijn broer Michael wel van een aantal badguy rolletjes in The Crow en Robin Hood Prince Of Thieves. Maar goed dat boeit niet zoveel aangezien dit over Jeff gaat… Maar ik vind het wel jammer dat Rockstar meestal niet voor de bekende namen gaat. Ik vond het wel tof om Samuel L Jackson en Chris Penn in San Andreas te horen bijvoorbeeld.

  4.   
    D_Dog's avatar

    geen flauw idee wie dit is, maar altijd leuk om weer wat GTA 5 info te lezen. ๐Ÿ˜›

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    D_Dog schreef, "geen flauw idee wie dit is, maar altijd leuk om weer wat GTA 5 info te lezen. ๐Ÿ˜› "

    Mij ook niet maar dit vind ik de beste personage van gta 5 en ook dus de gene waar ik het meest mee ga spelen ๐Ÿ™‚
    Dus wel leuk om te weten dan.