Next-gen Kinect kan mogelijk oogbewegingen detecteren

Naast de nieuwe Xbox komt Microsoft vrijwel zeker ook met een next-generation Kinect, als men mogelijk op 21 mei de toekomstplannen gaat delen met de wereld. Volgens meerdere bronnen is de next-gen Kinect tot veel in staat.

Zo zou de nieuwe Kinect meerdere gebruikers kunnen volgen en oogbewegingen detecteren. Hiermee moet het mogelijk worden om games en andere media te pauzeren zodra je niet meer naar het scherm kijkt. De geruchten sluiten aan op de verwachting dat televisie een belangrijke rol gaat spelen voor de nieuwe Xbox.

In tegenstelling tot eerdere geruchten lijkt er ook steeds meer op te wijzen dat het “altijd online-principe” niet van toepassing is op de nieuwe Xbox. Het zou nog altijd mogelijk zijn om lokaal games en content te gebruiken. De mogelijkheid om oude Xbox 360-games te spelen wordt mogelijk verzorgd door een kleine, losstaande mediaspeler.

Het blijft speculeren en luisteren naar geruchten, dus het grote wachten is op de onthulling door Microsoft zelf. Naar verwachting weten we eind mei meer.

 1.   
 2.   
  Drazo's avatar

  Kinect is bullshit.

 3.   
  NLkevvNL's avatar

  Drazo schreef, "Kinect is bullshit."

  idd. heb em ook zat toevallig bij men 360. ookal heb je veel ruimte soms doet dat rot ding het niet

 4.   
  soldierarjan's avatar

  Dit is precies het zelfde verhaal dat met kinect vingers konden worden gevolgd kan die ook helemaal niet laat staan ogen.