Nederlandse charts week 26 – Company of Heroes 2 begint op zes, The Last of Us op één

Op deze zaterdagmorgen hebben we wederom nieuwe Nederlandse gamecharts klaarstaan. Evenals de afgelopen twee weken staat Naughty Dogs The Last of Us op een eerste plaats, een knappe prestatie van deze PlayStation 3-exclusive. We zien op de tweede plaats de eerste nieuwkomer van de week: De Sims 3: Exotisch Eiland. Ook op de zesde plaats zien we een nieuweling, hier staat namelijk de RTS van Relic: Company of Heroes 2.

Buiten deze twee nieuwkomers brengen de charts ons weer erg weinig verrassends. Games als FIFA 13, Skylanders: Giants en Call of Duty: Black Ops 2 doen het nog altijd erg goed. Daarnaast zien we ook een aantal 3DS-titels, Animal Crossing: New Leaf, Donkey Kong Country Returns en LEGO: City Undercover The Chase Begins, terug in de top tien, wat niet erg verrassend is met de zomervakantie in het vooruitzicht. Tot slot valt op dat ook deze week weer geen Xbox 360-games in de top tien staan.

Bekijk hieronder de gehele top tien der Nederlandse gameverkopen. Het tweede getal geeft de positie aan die de game vorige week bezat.

1. (1.) The Last of Us – PlayStation 3
2. (n) De Sims 3: Exotisch Eiland – pc
3. (4.) FIFA 13 – PlayStation 3
4. (2.) Skylanders: Giants – Wii
5. (6.) Call of Duty: Black Ops II – PlayStation 3
6. (n) Company of Heroes 2 – pc
7. (3.) Animal Crossing: New Leaf – 3DS
8. (7.) Donkey Kong Country Returns – 3DS
9. (9.) Battlefield 3 – PlayStation 3
10. (-) LEGO: City Undercover The Chase Begins

 1.   
  jamrex007's avatar

  Heb The Last of Us gisteren uitgespeeld was wel een mooi spel alleen het einde snapte ik niet. Ben nu bezig met de multiplayer en ik vind dit wel 1 van de betere multiplayer spellen. hier moet je ook weer dingen zoeken en je hebt weinig munitie en dat maakt het juist spannend om je tegenstanders te doden.

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik heb de online mode nog niet eens aangeraakt. 😮

  Sterker nog ik ben vergeten dat er nog een online mode in de game zit, tot nu dan wanneer ik je comment zag.
  Toch maar eens uitproberen dan. 🙂

 3.   
  Cirdan's avatar

  Gisteren ook The Last of Us uitgespeeld. Einde is niet vaag, maar niet wat je verwacht had 😉 Morgen ff de online modus uit proberen!