Gesloten bèta van Company of Heroes 2 gaat volgende week van start

Begin deze maand werd bekendgemaakt dat Company of Heroes eind juni zal verschijnen. Toen liet ontwikkelaar Relic ook al weten dat een gesloten bèta in aantocht was.

Vandaag is bekendgemaakt dat deze bèta volgende week op 2 april van start zal gaan. De bèta zal met zes verschillende mappen zowel skirmish als multiplayer gameplay bevatten. Spelers kunnen 1vs1, 2vs2, 3vs3, en 4vs4-modi uitproberen, maar ook alleen spelen, of met vrienden gezamenlijk ten strijden trekken tegen de computer. In de bèta kunnen gamers maximaal tot level 40 komen.

De bèta van Company of Heroes is in eerste instantie alleen beschikbaar voor gamers die de game al gepre-orderd hebben, maar komt in de weken daarna ook voor andere spelers beschikbaar op Steam. De producer van de game, Greg Wilson, had nog het volgende te zeggen:

We invite our fans to help us test and balance the game prior to launch, as well as see the changes we’ve already made since the Alpha test in December.
Ga jij de bèta ook spelen?

 1.   
  fdennis's avatar

  Ik ben zeer benieuwd hoeveel facties er nu inzitten. Het zou wel erg jammer zijn dat het alleen de Wehrmacht en Sovjet Unie is. Want dan heb je alleen maar dezelfde veldslagen. Hopelijk laat de beta het zien.

 2.   
  kik421's avatar

  Ik ben benieuwd, maar er zullen nu hopelijk wat meer gameplay trailers komen met info. 🙂

 3.   
  ronineter's avatar

  Ik ga hem gelijk spelen, heb hem in december al gepreordered

 4.   
  Neolite's avatar

  Ze kunnen heel erg veel winst pakken in de AI en in het gedrag van de units. Benieuwd of men deze kans gepakt heeft.

 5.   
  Shauwert's avatar

  dat werd tijd, maar erg goed nieuws