Deus Ex: Human Revolution bevestigd voor Wii U

Square Enix heeft eindelijk bevestigd wat we allemaal stiekem reeds wisten, Deus Ex: Human Revolution komt naar de Wii U. Een concrete datum voor het spel werd nog niet gegeven, maar een release rond de zomer lijkt de beste optie voor de console, die momenteel elke nieuwe game kan gebruiken.

Echt nieuw valt Deus Ex uiteraard niet te noemen, maar de aangepaste Director’s Cut van het spel zou wel eens een fijn onderkomen kunnen vinden op Nintendo’s console. Het touch-screen van de GamePad wordt intensief gebruikt om te hacken en de vele augmentaties van het hoofdpersonage te hanteren. Ook de interactieve map moet zeker haar nut gaan bewijzen.

Naast deze toevoegingen zal Human Revolution op Wii U ook de verschenen downloadbare content zoals Tongs’ Rescue mission en het Missing Link chapter bevatten. Ook developer commentaries en in-game guides maken onderdeel van het geheel uit. Tenslotte heeft het spel voor Wii U aanpassingen ontvangen in de vorm van kleine tweaks aan het vechtsysteem en de AI, verbeterde boss fights en uiteraard de nodige grafische verbeteringen.

  1.   
    ronineter's avatar

    Leuk dan kunned ze dit straks ook op de Wii u spelen 🙂