Aliens: Colonial Marines krijgt uitgebreide update op pc en Xbox 360

Over het treinwrak genaamd Aliens: Colonial Marines is al heel wat gepalaverd. De game is er in uitgebrachte vorm slechter aan toe dan in de demo die op de E3 werd getoond en dat zou te maken hebben met een haastklus door een andere ontwikkelaar, die in opdracht van Gearbox werkte. Gelukkig probeert Gearbox nu de schade wat te beperken door het spel te voorzien van een uitgebreide patch.

Het bestand van 4GB heeft een optie om de gevoeligheid van de muis aan te passen, maar weegt toch vooral zwaar door op het visuele aspect van de game. Verbeterde textures en diverse grafische verbeteringen moeten Colonial Marines de getoonde demo beter laten benaderen. Later komt een deel van deze verbeteringen ook naar de console, maar momenteel kunnen pc-gamers de update al downloaden via Steam.

Update: Ondertussen blijkt dat ook de Xbox 360 vandaag een uitgebreide patch van 3,8 GB ontvangt die vooral grafische verbeteringen aan de game toevoegt.

  1.   
    Tadao's avatar

    Verbeterde textures en diverse grafische verbeteringen moeten Colonial Marines de getoonde demo beter laten benaderen

    Benaderen, dus niet worden?

  2.   
    Daan's avatar

    Dat is wat er staat ja. 😆

  3.   
    GsA_Dragonheart's avatar

    er staat toch nog niets op de site van gearbox van die update op de 360. en daarnet even de game ingestoken en geen update ontvangen 😀