Aliens: Colonial Marines dit weekend voor een vijfje op Steam

Aliens: Colonial Marines is niet overal even positief ontvangen en wij beloonden het spel in onze review met een pijnlijke 4,5, maar met zijn huidige prijskaartje wordt de game plotseling wel erg aantrekkelijk.

Voor een schamele vijf euro – of twee biertjes in de plaatselijke kroeg, zo je wilt – kun je Aliens: Colonial Marines oppikken. Wees er echter wel snel bij, want de aanbieding loopt tot zondag 19:00 uur. Meer informatie is te vinden op Steam.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Sorry maar nee, voor dat éne vijfje kan ik wel nog betere games krijgen op Steam waarvan er wel veel moeite voor is gedaan om die game te maken.

  2.   
    nunen007's avatar

    Ik denk zelfs dat 5 euro te veel is voor deze game…

  3.   
    Kenneloth's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Sorry maar nee, voor dat éne vijfje kan ik wel nog betere games krijgen op Steam waarvan er wel veel moeite voor is gedaan om die game te maken. "

    Ik ga er dus vanuit dat jij deze game niet in je bezit hebt? Ik heb de game zelf gehaald, full price. Hij is echt ontzettend fun! Dikke troll joh! 😀

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Kenneloth schreef, "

    ”Gamer4Ever-NL” schreef, "Sorry maar nee, voor dat éne vijfje kan ik wel nog betere games krijgen op Steam waarvan er wel veel moeite voor is gedaan om die game te maken. "

    Ik ga er dus vanuit dat jij deze game niet in je bezit hebt? Ik heb de game zelf gehaald, full price. Hij is echt ontzettend fun! Dikke troll joh! :D"

    Ik weet niet of jij juist aan het trollen bent?!

    Want ja ik heb de game gekocht voor een volle prijs omdat ik een groot fan ben van de Alien films en toch hoop had dat deze game toch goed zou komen, zelfs na het uitstellen en het proberen om de game tot leven proberen te houden zelfs nadat ze het wilde cancelen.

    Maar nee, het is niet de prijs waard die hun gaven voor deze onafgemaakte game.
    Vind jij werkelijk (eerlijk waar) dat die prijs gerechtvaardigd is dan,
    een game vol met bugs, de AI is echt tergend idioot voor woorden, de eindbaas is al gewoon een grap.

    Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen mening wat hij/zij vind van de game en dat respecteer ik ook.
    Maar dit is gewoon echt een bagger game, heb je toevallig gekeken naar de reviews op het internet,
    want die zeggen bijna allemaal het zelfde, met andere woorden ja ik weet waarover ik spreek.

    (Helaas) 😳