Aankondiging Battlefield 4 met zekerheid op 26 maart

Er gingen al geruchten dat Battlefield 4 op 26 maart aangekondigd zou worden, nadat Amerikaanse gamejournalisten de uitnodiging hadden ontvangen om dan een evenement van EA bij te wonen. Er kan nu met zekerheid gezegd worden dat de nieuwe shooter van DICE tijdens de GDC op 26 maart in San Francisco aangekondigd zal worden. Dit is gebleken nadat onder andere Kotaku en Polygon de onderstaande uitnodiging op het wereldwijde web hebben gezet:

  1.   
    Talska's avatar

    Bedankt, maar dan ga ik bewust niks meer lezen over BF4.

    Ik ben nog volop met BF3 bezig zal nog wel jaartje zo zijn.

    Weer 60 euro zeker, doei.

  2.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Alleen die plaatjes al…hier ga ik weer van smullen! 🙂

  3.   
    Goldcobra's avatar

    Can’t wait 😀

  4.   
    Connorkill's avatar

    Een van de eerste games op mijn ps4 😀

  5.   
    Eichmann's avatar

    Oh dat is wel stoer , ik ben benieuwd wat ze er van maken weer.
    Battlefield 3 is een top game en heb daar wel zo’n 500 uur en een relatie aan kwijt geraakt, dus hoop dat battlefield 4 net zo goed word. ( alleen gaat deze vriendin niet bij me weg door het gamen :D)

  6.   
    D_Dog's avatar

    Zeer geïnteresseerd in die aankondiging, maar ik vrees dat men meer kleinere cod maps zal ontwikkelen om zo een nog breder publiek te vergaren. Als dit zo is, dan kan ik me wel eens gaan afvragen of ik deze aanschaf het wel waard vind. Tuurlijk, BF3 is een topper en heb er al tientallen uren op zitten, maar ik vermijd die kleinere prut het liefst. Als ze kleine maps willen maken, doen ze dit maar bij cod of een andere easy shooter.

  7.   
    Aprotodon's avatar

    Deze game zal weer wreed gaan worden op de xbox360/nieuwe xbox met m’n vrienden 8)

  8.   
    PixelShooter's avatar

    Hmm, toch niet meer voor mij. Ben al ’n fan sinds BF1942 maar wat ze er tegenwoordig van maken, naah.

  9.   
    Sainting's avatar

    Aprotodon schreef, "Deze game zal weer wreed gaan worden op de xbox360/nieuwe xbox met m’n vrienden 8) "

    We gaan het gewoon even helemaal nolifen

  10.   
    See4urSelf's avatar

    Eichmann schreef, "Oh dat is wel stoer , ik ben benieuwd wat ze er van maken weer.
    Battlefield 3 is een top game en heb daar wel zo’n 500 uur en een relatie aan kwijt geraakt, dus hoop dat battlefield 4 net zo goed word. ( alleen gaat deze vriendin niet bij me weg door het gamen :D)"

    Nou nou, is dat niet wat overdreven!? 😛

    OT: Ik heb er zin in! Ik ahd alleen een ander tijdera gehoopt (1940 t/m 1980 of 2100 t/m 2200) maar een andere moderne shooter kan er ook nog wel bij. Mooie timing trouwens; nu ze alle betaalde DLC voor Battlefield 3 er uit gepoept hebben. Sceptisch; maar benieuwd. Zeker wat dit gaat betekenen voor de ontwikkeling nu ze ook Next Gen Consoles mee hebben genomen. PC nog verder opgepoetst? Ik hoop het!

  11.   
    Danielle.k's avatar

    Een nieuw tijd era zie ik ook liever heb het nu wel gehad met de moderne oorlog voering, de MP vind ik wel zeer vet van Battlefield 3 en neem aan dat deel 4 net zo vet word ook al zou het in een ander tijd era zijn.

  12.   
    Eichmann's avatar

    See4urSelf schreef, "

    ”Eichmann” schreef, "Oh dat is wel stoer , ik ben benieuwd wat ze er van maken weer.
    Battlefield 3 is een top game en heb daar wel zo’n 500 uur en een relatie aan kwijt geraakt, dus hoop dat battlefield 4 net zo goed word. ( alleen gaat deze vriendin niet bij me weg door het gamen :D)"

    Nou nou, is dat niet wat overdreven!? 😛
    OT: Ik heb er zin in! Ik ahd alleen een ander tijdera gehoopt (1940 t/m 1980 of 2100 t/m 2200) maar een andere moderne shooter kan er ook nog wel bij. Mooie timing trouwens; nu ze alle betaalde DLC voor Battlefield 3 er uit gepoept hebben. Sceptisch; maar benieuwd. Zeker wat dit gaat betekenen voor de ontwikkeling nu ze ook Next Gen Consoles mee hebben genomen. PC nog verder opgepoetst? Ik hoop het!"

    Haha daar is niks aan overdreven , heeft me echt en relatie gekost en 500 uur gameplay ingestoken.

    Ik vind zelf de 2e WO en vietnam oorlog t lekkerst spelen , zelf hoop ik eigenlijk op een nieuwe vietnam oorlog setting. maar dan verder uitgebouwd en op grotere schaal.
    Maar dat zal er wel niet inzitten ben ik bang aangezien DICE en EA hadden aangekondigd om in de hedendaagse setting te willen blijven ( een tijdje terug overigens) , maar ik blijf benieuwd en koop deze game sowieso.
    Al sinds de allereerste game van deze gamereeks speel ik ze.
    Vond alleen 2142 niks eerlijk gezegd.
    Maar smaak ik verschillend per mens.

  13.   
    *Fatality*'s avatar

    [quote=”D_Dog”]Zeer geïnteresseerd in die aankondiging, maar ik vrees dat men meer kleinere cod maps zal ontwikkelen om zo een nog breder publiek te vergaren. Als dit zo is, dan kan ik me wel eens gaan afvragen of ik deze aanschaf het wel waard vind. Tuurlijk, BF3 is een topper en heb er al tientallen uren op zitten, maar ik vermijd die kleinere prut het liefst. Als ze kleine maps willen maken, doen ze dit maar bij cod of een andere easy shooter.

    Dan kan je QD of TDM bij BF3 ”Easy” vinden maar haal jij daar ook bijna dagelijks 90/100 kills per pot ?
    🙄