Ubisoft werkt mogelijk aan een Assassin’s Creed voor de PlayStation Vita

Naast de opvallende verschijning van Assassin’s Creed IV: Black Flag eerder deze week, lijkt het erop dat Ubisoft ook werkt aan een Assassin’s Creed-game voor de PlayStation Vita. Dit meldt VGLeaks, een bron die eerder betrouwbaar bleek te zijn wanneer het op geruchten omtrent de PlayStation 4 aankwam.

Yves Guillemot, het hoofd van Ubisoft, meldde deze woensdag dat Ubisoft aan een aantal grote games voor de PlayStation Vita werkt. De Franse uitgever liet enthousiast weten dat Assassin’s Creed III: Liberation maar liefst 600.000 keer is verkocht. Dit gaf mogelijk aanleiding voor de ontwikkeling van een nieuwe Assassin’s Creed-game voor Sony’s handheld.

Zoals jullie eerder op de website konden lezen, is Assassin’s Creed IV inmiddels bevestigd. Daar ontvangen we maandag meer informatie over. Over een nieuwe Vita-game heeft Ubisoft nog niets gezegd. Het zou kunnen dat Ubisoft maandag ook met meer informatie omtrent deze titel komt, maar het is ook mogelijk dat Ubisoft dit nog even als een verassing houdt.

 1.   
  lassieman's avatar

  Mooi voor de PSV bezitters. Hebben zij ook eindelijk wat te spelen 😉

 2.   
  soldierarjan's avatar

  lassieman schreef, "Mooi voor de PSV bezitters. Hebben zij ook eindelijk wat te spelen ;)"

  Er zijn wel wat leuke titels voor de vita te spelen hoor is niet zo dat er niks uitkomt en er begint nu weer steeds meer uit te komen op de vita.
  Van mij mag ubisoft nog wel aantal grote titels na vita brengen liberation was wel een goede game alleen verhaal niet zo.

 3.   
  PaNNa's avatar

  Dat zou een mooie titel zijn voor de Vita.