FIFA 14 ook voor PlayStation 4?

Hoewel EA nog geen duimbreed heeft losgelaten over het volgende deel in de FIFA-serie, mag met vrij grote zekerheid worden gesteld dat FIFA 14 begin deze herfst uitgebracht zal worden. Met de komst van de next-gen consoles speelt er echter wel de vraag of FIFA 14 slechts ontwikkeld wordt voor de bestaande spelcomputers, of dat het ook direct de stap gaat maken naar de nieuwe generatie.

Amazon Duitsland stelt het antwoord te hebben, en heeft FIFA 14 op haar website ook voor de PlayStation 4 neer gezet. Naast de PS4 heeft Amazon ook de Xbox 360, PS3 en pc als platforms staan waarop de game zal uitkomen. John S. Riccitiello heeft in het verleden al gehint naar de ontwikkeling van FIFA voor de volgende generatie.

We believe that FIFA and Battlefield have a shot at certainly remaining in the top 5, quite possibly being 1 and 2, if we’re successful as we move through the next technology transitions we see coming
EA kondigt meestal het nieuwe deel in de FIFA-franchise in mei aan, maar mogelijk wordt dat dit jaar iets vervroegd en staan ze wellicht op het podium bij Microsoft, wanneer die waarschijnlijk in april de nieuwe Xbox zullen onthullen.

  1.   
    casartelli's avatar

    Dat is geen geheim hoor, dat hebben ze deze week op deze presentatie aan investeerders gewoon aangegeven (net als dat BF4 voor de PS4 en de nieuwe XBox in ontwikkeling is)

    http://investors.ea.com/eventdetail.cfm?EventID=125912

    😳

  2.   
    D_Dog's avatar

    Ben benieuwd hoe het publiek er nu uitziet, dat de rest mooi is weten we nu wel.
    Gameplay zit sowieso al goed, alleen dat publiek was altijd een dik minpunt kwa grafisch aspect.

  3.   
    Connorkill's avatar

    Er stond een hele poos geleden op nu.nl een interview met EA, er werd gevraagt wat ze gingen verbeteren aan FiFa op de next-gen. En het publiek was 1 verbeterpunt

  4.   
    -B9D7L-'s avatar

    Hoop dat je bij de nieuwe generatie console’s nu wel bij de Engelse stadions echt het publiek dicht op het veld zit. Snap niet waarom dat eerst niet was.

  5.   
    casartelli's avatar

    ”-B9D7L-“ schreef, "Hoop dat je bij de nieuwe generatie console’s nu wel bij de Engelse stadions echt het publiek dicht op het veld zit. Snap niet waarom dat eerst niet was."

    Dat komt omdat alle velden één en dezelfde afmeting hebben in FIFA (die van Old Trafford). Dat is zo gedaan vanwege de AI. Daardoor worden de andere stadions een beetje uit hun verband getrokken en zijn er soms ruimtes achter de goal of naast het veld.

  6.   
    nunen007's avatar

    D_Dog schreef, "Ben benieuwd hoe het publiek er nu uitziet, dat de rest mooi is weten we nu wel.
    Gameplay zit sowieso al goed, alleen dat publiek was altijd een dik minpunt kwa grafisch aspect."

    Wat boeit het publiek nou? Als ik aan het spelen ben let ik echt niet op het publiek hoor.

  7.   
    M@tthijs's avatar

    nunen007″][quote=”D_Dog schreef, "Ben benieuwd hoe het publiek er nu uitziet, dat de rest mooi is weten we nu wel.
    Gameplay zit sowieso al goed, alleen dat publiek was altijd een dik minpunt kwa grafisch aspect."

    Wat boeit het publiek nou? Als ik aan het spelen ben let ik echt niet op het publiek hoor.[/quote]
    De kleine dingetjes maken het verschil tussen een goed en een uitstekend spel. Het publiek is al jaren dezelfde grauwe massa, en daar mag best wat aan verbeterd worden. 😉

  8.   
    -B9D7L-'s avatar

    casartelli schreef, "

    ”-B9D7L-“ schreef, "Hoop dat je bij de nieuwe generatie console’s nu wel bij de Engelse stadions echt het publiek dicht op het veld zit. Snap niet waarom dat eerst niet was."

    Dat komt omdat alle velden één en dezelfde afmeting hebben in FIFA (die van Old Trafford). Dat is zo gedaan vanwege de AI. Daardoor worden de andere stadions een beetje uit hun verband getrokken en zijn er soms ruimtes achter de goal of naast het veld."

    Kunnen ze die AI niet bij elk stadion verschillen? Of zeg ik iets doms? Heb er geen verstand van.