Sony: Gran Turismo 6 komt dit jaar nog naar de PlayStation 3

Michael Denny, studiobaas bij Sony Worldwide Studios heeft een nogal gewaagde uitspraak gedaan. Volgens Denny is de volgende Gran Turismo sneller in aantocht dan velen denken. In een interview gaf hij aan dat de PlayStation 3 nog een lang leven voor zich heeft, ondanks de aantocht van de PlayStation 4. Daarbij zijn er ook nog veel mooie PlayStation 3-titels onderweg:

Look at the games coming out on the PlayStation 3 like The Last of Us, Beyond: Two Souls, GT6, and then on the third-party side of things another fantastic Assassin’s Creed, GTA
Uit de rest van het interview zou blijken dat Denny het over games heeft die binnen een jaar gaan verschijnen, wat verrassend snel zou zijn voor Gran Turismo 6. De racegame zou naar verwachting een PlayStation 4-game worden, maar blijkbaar wordt de PS3 niet meteen overgeslagen.

Gran Turismo 6 is overigens formeel nog niet aangekondigd, al zou Polyphony Digital vele jaren werken aan de game. Het is te hopen dat de ontwikkeling en planning wat vlotter verloopt dan bij voorganger Gran Turismo 5.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    He wacht effe een Grand turismo die nog niet eens is aangekondigd en komt dit jaar ?:P, dat moet ik mee maken haha maar ja zal mooi zijn voor de fans hier van.

  2.   
    3333/3333's avatar

    Durf met 95% zekerheid te voorspellen dat het NIET zal gebeuren. Gran Turismo en release dates, haha.

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Omg zijn zijn eens een keer op tijd!
    Maar ik hoop dat deze Gran Turismo wat leuker is.
    Ben afgehaakt op 5 omdat het gewoon zo saai was.

  4.   
    soldierarjan's avatar

    Als ze gran turismo dit jaar nog willen uitbrengen dan zullen we aankondiging op e3 gaan krijgen bij ps4 gedeeld en zeggen dan erbij ook voor ps3.
    Zie het niet snel gebeuren maar het kan natuurlijk wel.

  5.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Ben benieuwd deel 3 was al een juweeltje… (alleen de laadtijden zijn enorm iritant) Btw. met de komst van de nieuwe consoles valt er lekker veel te vergelijken. PS4 > Ps3 > X720 > 360 en Wii U 🙂 O ja ook nog de pc.

  6.   
    PS4owner's avatar

    ben benieuwd of GT6 dit keer wel de release date gaat halen en mag zeker hopen dat GT6 ook op de PS4 komt anders is het een beetje nutteloos om dit nog op de ps3 uit te brengen.

    ik snap zeker dat sony de PS3 zal blijven steunen kijk maar wat er nog moet uitkomen dit jaar op de ps3 zoals GTA5, the last of us en nieuwe assassins creed. en dit is ook zeker meer dan lofwaardig.

    alleen zou een nieuwe playstation raar zijn zonder een nieuwe Gran Turismo, kijk maar naar de andere min of meer standaard release game van killzone 2 die voor de ps3 uitkwam en daarna de kaskraker killzone 3 en nu de ps4 met killzone 4. ook het feit dat de Gran Turismo 5 ook echt de system seller moest zijn voor de PS3 dus waarom dan niet ook dat doen met GT6 waar nog alleen bekend is dat die dit jaar uitkomt voor de PS3.

    misschien ben ik voorbarig met mijn mening en zal er op de E3 aangekondigd worden dat GT6 zowel voor de PS3 als de PS4 uitkomt, wie weet tijd zal het leren.

    ik hoop in iedergeval dat Gran Turismo 6 hartstikke goed zal zijn en ook voor de PS4 uitkomt in 2014

  7.   
    FioranoJC's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Omg zijn zijn eens een keer op tijd!
    Maar ik hoop dat deze Gran Turismo wat leuker is.
    Ben afgehaakt op 5 omdat het gewoon zo saai was."

    Op tijd? Haha hij ligt nog niet in de winkel, dus eerst zien dan geloven betreft releasedate 😛