Microsoft hernieuwt merknaam Project Gotham Racing

Een gerucht is als een klein vlammetje. Soms dooft het na verloop van tijd uit, maar af en toe kan het aardig wat zuurstof krijgen en verdomd lekker gaan knetteren. Het gerucht dat het nieuw opgerichte Lucid Games in opdracht voor Microsoft werkt aan een nieuwe Project Gotham Racing voor de opvolger van de 360 krijgt vandaag weer wat extra gewicht.

De aanwakkering komt dit keer niet van één of andere anonieme bron, maar van Microsoft zelf. Wanneer je namelijk een merk hebt, dan moet je die naam deponeren zodat enkel jouw bedrijf dingen mag doen onder die merknaam. Microsoft heeft de merknaam Project Gotham Racing nu hernieuwd om te gebruiken voor gamesoftware. De puzzelstukjes lijken dus op hun plek te vallen voor de langverwachte terugkeer van de ooit legendarische racer. Is de eerste launchtitel van de Xbox 720 bij deze bekend?

 1.   
  LesserMagic's avatar

  Niiiice. o/

 2.   
  FioranoJC's avatar

  Gelukkig.. Ik hoop dat die game terugkeert. Speel ‘m de afgelopen dagen weer. Heerlijk. Eergister een 6:02 met een Gallardo neergezet op de Nurburgring! Personal Record! 😆

 3.   
  Sub-Zeuro's avatar

  Very nice! Kwas best een grote fan van PGR. Ben benieuwd wat MS er mee gaat doen… 🙂