Beelden van gecancelde Star Wars-vechtgame gelekt

Toen ontwikkelaar Studio Gigante in 2005 werd opgeheven, verdween ook de Star Wars-vechtgame waar zij destijds aan werkten in de prullenbak. Nu, bijna acht jaar later, is er een video van dat spel verschenen.

Studio Gigante werd in 2000 opgericht door John Tobias, één van de makers van Mortal Kombat. Met zo’n ervaren persoon aan het roer zou dit ongetwijfeld een interessante vechtgame geworden zijn, maar helaas is het spel nooit beland bij een andere ontwikkelaar. Studio Gigante werkte in 2005 tevens aan een vechtgame die gebaseerd was op de Kill Bill-films van Quentin Tarantino, maar ook dit project is samen met de studio ten onder gegaan.

Check de eerste – en hoogstwaarschijnlijk laatste – footage van de gesneuvelde Star Wars-vechtgame hieronder.

  1.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Nou maar goed dat ie gecancelled is, Darth Maul gebruikt bijna nooit zijn forcekracht, bloed uit anakins hoofd? beetje nep hoor!

  2.   
    RenevdGijp's avatar

    Toch altijd leuk vind ik. Van die games, die nooit zijn gekomen, maar in dit geval goed ook.

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Één vecht game rond de Star Wars universum is al meer dan genoeg.
    Dus we hebben er geen twee nodig, ben blij dat ie gecanceld is.

  4.   
    yannick_TXL's avatar

    Niceeee spel 🙂

  5.   
    )GN(-Erik's avatar

    gameshark schreef, "Nou maar goed dat ie gecancelled is, Darth Maul gebruikt bijna nooit zijn forcekracht, bloed uit anakins hoofd? beetje nep hoor! "

    Dit komt omdat het nog maar een demo was, maar ik vind het wel nep dat er geen lichaamsdelen afgehakt worden. Dat zou je in eerste instantie wel verwachten van een brute lightsaber fighting-game. Maar ja bij Lucasarts wilde ze natuurlijk dat het speelbaar was voor alle leeftijden en daarom is het zo slecht waarschijnlijk.