Wii U-versie van Aliens: Colonial Marines niet gecancelled… of toch wel?

Nadat Kotaku gisteren liet weten dat zij uit een betrouwbare bron hebben vernomen dat de Wii U-versie van Aliens: Colonial Marines “voor onbepaalde tijd uitgesteld” is, ontstond er lichte paniek onder de bezitters van Nintendo’s nieuwste console. Toen de game vervolgens ook nog eens verdween uit het assortiment van de Amerikaanse webwinkel Amazon, raakte de geruchtenmolen helemaal aan het draaien. Gelukkig heeft een woordvoerder van SEGA ons zojuist gerustgesteld:

It’s not true. We haven’t announced the release date for it yet but that’s it.
Toen de website Eurogamer vervolgens nogmaals aan SEGA vroeg of de game inderdaad voor onbepaalde tijd uitgesteld is, herhaalde de uitgever: “we hebben nog geen releasedatum onthuld.”

Een game zonder releasedatum kan logischerwijs niet uitgesteld worden. Laat SEGA hier op een slimme manier weten dat de toekomst van de Wii U-versie van Colonial Marines inderdaad onzeker is? Of hoeven we ons nergens zorgen over te maken? Hopelijk krijgen we snel meer duidelijkheid.

  1.   
    NoFearz's avatar

    Volgens de reacties op het internet van de PC/console versies mag het wel wegblijven 😛

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    NoFearz schreef, "Volgens de reacties op het internet van de PC/console versies mag het wel wegblijven :P"

    Het is een game geworden waar je gewoon ff-tjes snel doorheen knalt en veel mensen hadden verwacht dat het toch wel wat diepere gameplay zou hebben als we de developers zo mochten aanhoren. Maar ja, in zes jaar ontwikkelingstijd kan er veel gebeuren.

  3.   
    Sympharion's avatar

    Aangezien de Wii U versie door een andere ontwikkelaar wordt gemaakt hoop ik dat de Wii U versie wel goed is. Al zal het waarschijnlijk niet veel verschillen van de andere versies.