Donkey Kong Country Returns aangekondigd voor de 3DS

Donkey Kong Country Returns komt naar de 3DS. Nintendo maakt vandaag bekend dat de game die ruim twee jaar geleden op de Wii verscheen deze zomer richting Nintendo’s handheld komt.

Donkey Kong Country Returns verscheen in december 2010 op de Nintendo Wii en verkocht wereldwijd meer dan vijf miljoen exemplaren. De game werd op de redactie lovend ontvangen, getuige de positieve review van Wester. Vandaag zal er een 3D trailer voor de game beschikbaar worden gesteld via de 3DS eShop. Meer details zijn er nog niet bekend.

 1.   
  segin's avatar

  Zolang het besturen maar niet via de schouderknoppen gebeurt. Dit was bij de vorige DK op de DS helaas wel zo. De schouderknoppen van zowel de DS als de 3DS zijn van ondermaatse kwaliteit. Dat is een groot minpunt van de handheld. Verder ben ik hier erg positief over! 🙂

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  De Japanse tak van Nintendo heeft Donkey Kong Country Returns aangekondigd voor de Nintendo 3DS. Het spel zal vanaf de zomer te verkrijgen zijn via de Japanse eShop en in de winkels. Of het spel ook naar de Europese markt komt, is nog onbekend.

  Stukje van tweakers.net het word een ninten eshop spel dus nou maar de vraag komt die hier, donkey kong altijd wel leuk dus ben benieuwd.

 3.   
  Hercules's avatar

  Wanneer komen ze met een nieuwe dk. al die remakes komen je neus uit