Nieuwe beelden van Star Trek tonen Enterprise

Net teruggebeamd van de USS Enterprise: deze puike screenshots van Star Trek: The Videogame. Veel verklappen de beelden jammer genoeg niet, maar mocht je toch nog meer willen weten van de game? Dan kun je altijd nog terecht bij Caron’s Fast Forward preview van 2013!

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Gunrunner120's avatar

    Op de screenshots vindt ik het interieur van de enterpsrise te donker in de series is het meer wit van schoonheid nu lijkt het alsof er een laag stof opligt.

  2.   
    Verwijder Mij!'s avatar

    Kan niet wachten!! 😀

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ziet er wel vet uit vind alleen screenshot 2 het schip en alles minder uit zien, onderkant lijkt wel van het zelfde materieel als binnenkant hout achtig :S

  4.   
    Neolite's avatar

    De game ziet er verschrikkelijk uit als Mass Effect met een Star Trek sausje. Benieuwd of de game ook net zo goed wordt(als deel 1 dan).

  5.   
    spacebuster1972's avatar

    Ik ben wel benieuwd naar de nieuwe startrek game .Deze screens zien er niet slecht uit. Helaas zijn er genoeg slechte startrek games een enkele uitzondering daar gelaten zoals Elite force 1 en 2 en ds9 the fallen .Al deze drie hadden naast de nodige goede actie,enorme startrek sfeer, veel elementen en personages uit de tv series en niet te vergeten de ruimte schepen de USS voyager (ef 1 en 2),de USS enterprise d(ef2) ,Deepspace9 en de USS defiant( ds9 the fallen) waarvan veel locaties binnen de ruimte schepen getrouw aan de serie zijn nagemaakt en ook te betreden, wat het voor een fan erg leuk maakte.
    We wachten af ,hij zou reeds met een paar maanden uit moeten komen.