Prijsvraag: A Haunted House

A Haunted House is een hilarische spoof op horrorfilms als Paranormal Activity en The Devil Inside. In de komedie volgen we Malcolm en Kisha ( Marlon Wayans en Essence Atkins) die zojuist samen in hun droomhuis zijn ingetrokken. Al snel blijkt dat ze niet alleen in het huis zijn. Terwijl Malcolm aan zijn seksleven wil werken, waarbij hij liever niet gestoord wil worden door een irritante geest, komt hij erachter dat het juist zijn vriendin is die bezeten is. Hulp van een homoseksuele psychiater, een coke snuivende priester en een amateuristisch team van ghostbusters moet het leven van het ooit zo gelukkige stel redden.

Vanaf 14 februari zal A Haunted House in de bioscoop te zien zijn, en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom geven we 2 x 2 vrijkaartjes voor de film weg.

Wat moet je doen om die vrijkaartjes te winnen?

Op Twitter en Facebook plaatsen we een bericht dat naar deze actie verwijst. ‘Like’ of retweet dat bericht, en laat eventueel in een reactie erop weten waarom jij de kaartjes graag zou willen winnen. Ook kun je kans maken met een reactie onderaan dit nieuwsbericht. Of… val extra op en doe het allemaal!
Deelnemen kan tot en met dinsdag 19 februari. Succes!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren