Microsoft zet productie van Xbox 360-systemen stil

Het is game-over voor de Xbox 360. Na een levensloop van alweer bijna tien jaar, 80 miljoen verkochte systemen en tal van ups en downs voor het platform, komt de productie van de console nu dan toch stil te liggen. Microsoft maakte het afsluitende nieuws zelf bekend.

Dat wil echter nog niet zeggen dat het helemaal gedaan is met Xbox 360. De Live-services zullen nog door blijven draaien en zelfs de helpdesk blijft open voor reparaties bij kapotte gevallen. Maar inmiddels is het misschien toch tijd om over te stappen naar een nieuwe console. Microsoft is de afgelopen tijd druk in de weer geweest om zo veel mogelijk populaire 360-titels ook werkend te krijgen op de Xbox One, middels backward compatibility.

Wat zijn jouw meest heugelijke momentjes op de Xbox 360? Laat het ons weten en zwaai de oude, vertrouwde console met wat nostalgie uit.

 1.   
  Petor's avatar

  Bizar eigenlijk dat ze nog gemaakt werden. Had ik niet verwacht eigenlijk…

 2.   
  Dynastickiller's avatar

  Petor schreef, "Bizar eigenlijk dat ze nog gemaakt werden. Had ik niet verwacht eigenlijk…"

  Zo zat ik ook ūüėõ dacht dat dat al gebeurd was

 3.   
  Michael Hunterz's avatar

  Ik ben heb de Xbox 360 als eerste console gehad en ik heb er heel veel MW3 mee gespeelt dus ik heb er een leuke plezier mee gehad

 4.   
  iDraxo's avatar

  maar dan neem ik ook aan dat ze geen xbox 360 gamers meer gaan maken ?

 5.   
  mheiden21's avatar

  Verstandige keuze al denk ik zo na 10 jaar. De gamers die nu nog een 360 willen hebben, hebben altijd de tweedehands markt nog. Alhoewel je verstandiger bent om voor een next-gen te gaan.