Star Trek krijgt een datum, komt in april

Namco Bandai heeft een datum gekleefd op Star Trek: The Videogame. Op 26 april warpt de game richting een Xbox 360, PlayStation 3 of PC in je buurt, wat iets vroeger is dan verwacht. De film Star Trek: Into Darkness, het vervolg op de succesvolle film, verschijnt pas in juni. Omdat het verhaal van het spel echter niet gebaseerd is op de film van J.J. Abrams zit er een heerlijk soort logica achter de vroegere release van het spel. De schrijfster van God of War pende een verhaal neer dat draait om een gevecht tussen Captain Kirk,Spock en de crew van de Enterprise tegen de Gorn dat zich afspeelt voor de gebeurtenissen uit de nieuwe film.

Voor fans belooft Star Trek in elk geval een leuke opwarmer te gaan worden. Ontwikkelaar van dienst Digital Extremes is vooral bekend van het geinige The Darkness 2 en lijkt met Star Trek een amusante co-op-shooter af te gaan leveren waarin samen Phasers afschieten centraal staat. Dat de makers van het spel de uitgebreide medewerking kregen van de filmmakers doet in elk geval het beste vermoeden voor de ambitie van het spel. Acteurs zoals Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, Anton Yelchin, Karl Urban en John Cho zullen hun stem en gelijkenis verlenen aan hun respectievelijke personages. Een veelbelovend spelletje, dat is wel duidelijk.

  1.   
    Daan's avatar

    Star Trekkin’ across the universe ( 8 )

  2.   
    GENERAL_DS's avatar

    Ik heb niet zoveel met die alternatieve tijdslijn van de nieuwe films, uiteraard wel naar de nieuwe film als hij in de bioscoop komt 😆