Nieuwe Legacy of Kain en Wolfenstein in aantocht?

Niks blijft verborgen op het internet. Wanneer een uitgever een domein registreert op het net die betrekking heeft op een belangrijke game, is er altijd wel minstens één speurneus die het gezien heeft en vlotjes het nieuws deelt met de rest van de wereld. Deze keer hebben we er twee voor de prijs van één in de aanbieding.

Square Enix heeft namelijk het domein warfornosgoth.com gekocht, wat er op lijkt te wijzen dat er nu echt wel een nieuw spel in de Legacy of Kain-reeks zit aan te komen. Volgens stevige geruchten zou ontwikkelaar Crystal Dynamics werken aan een heuse reboot van hun oude succesvolle franchise. Zenimax van zijn kant heeft dan weer een domein gekocht dat betrekking heeft op Wolfenstein. Een nieuwe titel in deze reeks zou in ontwikkeling zijn bij Zenimax Sweden.

  1.   
    Tadao's avatar

    Een nieuwe Legacy of Kain lijkt me wel mooi, zolang ze maar trouw blijven aan het verhaal

  2.   
    Jarek's avatar

    Ik heb wel zin in een nieuwe Wolf en Stein. 😀

  3.   
    mmx's avatar

    Een nieuwe Wolfenstein dat vond ik altijd leuk 🙂 Legay of Kain heb ik mij ook goed mee vermaakt hopelijk houden ze de verhaal lijn in de gaten voor een deel 2 !

  4.   
    twoakrm's avatar

    alle twee de games heb ik hoge verwachtingen van dit is goed nieuws

  5.   
    Coldkiller_NL's avatar

    Wolfenstein ET was mijn eerste FPS, ik heb wel zin in een nieuwe Wolfenstein! 🙂

  6.   
    DeAdSeYe's avatar

    Laat Wolfenstein maar komen, hopelijk een remake van Return to Castle Wolfenstein!

    Ook al scoorde het laatste game niet echt bepaald hoog, maar op sommige momenten had ik het oude Wolfenstein gevoel. Was voor mij een grote pluspunt, hopelijk doen ze bij het volgende deel nog beter. 🙂

  7.   
    ShadyXL's avatar

    Legacy of Kain :3 Ik hoop dat ze bezig zijn met een nieuwe.