Rayman Legends uitgesteld naar september; komt nu ook naar PlayStation 3 en Xbox 360

In december lieten we jullie nog weten dat Rayman Legends eind februari in de schappen zou liggen. Nu blijkt echter dat we toch nog heel wat langer op de game zullen moeten wachten, de vrolijke platformer is namelijk uitgesteld naar september.

Naast dit slechte nieuws is er ook goed nieuws over de titel te melden. Rayman Legends komt namelijk niet langer exclusief voor de Wii U uit, maar zal ook voor de PlayStation 3 en Xbox 360 verschijnen. Het lijkt aannemelijk dat deze verandering een reden is voor het uitstel.

  1.   
    Sympharion's avatar

    Dit is dus echt een naaistreek. Het is goed dat de PS3 en Xbox 360 bezitters nou ook van Rayman Legends kunnen genieten, maar om daarvoor de (al eerder uitgestelde) Wii U versie ook nog eens een half jaar uit te stellen terwijl die eigenlijk deze maand zou uit moeten komen gaat wat ver.

    Rayman Legends zal ongetwijfeld een goede game worden, maar nu wordt het de budget bak voor mij.

  2.   
    Daan's avatar

    Yeah PS3 8)

  3.   
    firehopper211's avatar

    Weer een game geschrapt deze maand 👿 Zo draaien ze nog verlies als je het mij vraagt.

    Misschien dat de GN Kalender dan ook even aangepast moet worden om verwarring te voorkomen.

  4.   
    linksquest's avatar

    WTF Ubisoft, kom je er nu mee? En bedankt, kan ik nog langer op deze Wii U titel wachten.

  5.   
    Leon 2.0's avatar

    Oef, pijnlijk voor Nintendo. Blijkbaar is het vertrouwen van Ubisoft in de Wii U wat gedaald.

  6.   
    evita's avatar

    draai het of keer het zoals je wil, dit is een ongelooflijke naaistreek van Ubisoft naar de consument toe. Eerst met veel toeters en bellen verklaren dat Rayman exclusief is voor Wii u omdat het spel enorm thuis is op de console en de gamepad meerwaarde bied. Er zijn sowieso mensen die een Wii U hebben gekocht bij launch omdat Legends in het launchwindow zat. Nu, dat de game sowieso later naar Ps3 en 360 zou komen, dat zag een blinde. Ubisoft gaat nooit een makkelijke port uit de weg. Echter om een spel nu uit te stellen in de maand van release? Een spel dat zo goed als zeker afgewerkt is zomaar even 7 maand opschuiven en Nintendo en de fans die tijdelijke exclusiviteit afpakken? diepe, diepe zucht