Free Record Shop stopt met verkoop games op stations

Waar je voordat je de trein inging vroeger altijd eerst nog een game kon scoren, kan dat binnenkort niet meer. De winkels van Free Record Shop verdwijnen binnen een halfjaar namelijk van de NS-stations. De keten wil niet meegaan in een beleidsverandering van de NS. Patrice Hijsterborg, woordvoerder van de Free Record Shop, bevestigt dit nieuws:

Het gaat hier om een beleidswijziging van NS over retail op stations. Daar zijn wij niet in meegegaan en daarom gaan we onze stationskiosken binnen een half jaar sluiten. Het gaat om tien winkels. We zijn twintig jaar geleden begonnen met stationskiosken en waren daar altijd tevreden over. Het is jammer dat dergelijke Free-winkels binnenkort verdwijnen.
Woordvoerder van de NS, Stan Hoes, bevestigt dat deze definitieve keuze is gemaakt door de Free Record Shop:
De opzegging komt van hun kant. Het zou niet meer binnen de formule passen. Het is niet zo dat NS het contract heeft beëindigd.
Het is nog onbekend of een ander bedrijf zich gaat vestigen op de stations.

 1.   
  Mandamo's avatar

  Noooooooooooh. Wat moet ik dan doen als ik mn trein weer eens heb gemist?

 2.   
  Hercules's avatar

  free recordshop was toch vet duur, het gaat sowieso superslecht met alle FRS, kijk eens om je heen hoeveel er wel niet sluiten. Dus ik zeg keuze van FRS. NS not to blame.

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Mandamo schreef, "Noooooooooooh. Wat moet ik dan doen als ik mn trein weer eens heb gemist?"

  Gewoon effe op je telefoon facebook ofzo

  Maar sowieso bij freerecordshop is laatste tijd echt duur geworden, ik koop er me games sowieso al niet meer alleen soms films ofzo als ze 3 voor bepaald bedrag hebben.

 4.   
  MisterMDW's avatar

  Hercules schreef, "free recordshop was toch vet duur, het gaat sowieso superslecht met alle FRS, kijk eens om je heen hoeveel er wel niet sluiten. Dus ik zeg keuze van FRS. NS not to blame."

  Heel veel FRS winkels sluiten i.v.m. het ombouwen naar een Game Mania store niet echt vanwege het feit dat het dure prijzen zijn en het superslecht gaat 😳

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Jammer ik keek altijd nog stiekem in de freerecordshop van eindhoven’s station als ik nog lang moest wachten.

 6.   
  Eichmann's avatar

  Toch wel zonde , als ik me verveelde op Amsterdam Centraal ging altijd even de Free in om even rond te neuzen , en kwam altijd wel met item de winkel uit.

 7.   
  3333/3333's avatar

  Jammer.

  Vaak is de FRS wel duurder inderdaad, maar heel af en toe leggen ze nog wel eens een game met een extreem lage prijs in de winkel. Heb ooit Motorstorm 2 daar voor 5 euro gekocht.

 8.   
  NLkevvNL's avatar

  ik vind zelf dat free rec .minder is geworden met het aantal pc games enzo.
  dusja ik koop lekker me games op bol.com. of nedgame .