God of War-ontwikkelaar verhuist en breidt uit

God of War-ontwikkelaar Sony Santa Monica sluit de deuren van haar kantoor. De ontwikkelaar gaat echter niet op de fles, maar verhuist naar een grotere locatie vlakbij het vliegveld van Los Angeles.

Naar verluidt verhuist de ontwikkelaar naar een locatie die vier tot vijf maal zo groot is als de huidige locatie in Santa Monica. De verhuizing zal extra ruimte vrijmaken voor een motion capture-studio en een verbeterde geluidsstudio.Daarnaast zal de ruimte ook onderdak kunnen bieden aan gelieerde kleinere ontwikkelteams, zoals Thatgamecompany (Journey) en Giant Sparrow (Unfinished Swan). Studiobaas Shannon Studstill is in haar nopjes met de aanstaande overgang:

With the new space we will have more to offer.
Sony Santa Monica werkt op het moment samen met ontwikkelaar Ready at Dawn aan het aankomende The Order: 1886. Daarnaast is de ontwikkelaar bezig met een onaangekondigde titel voor de PlayStation 4. Zou het om een nieuwe God of War-game gaan of toch om een gloednieuwe IP? Laat het weten in de comments.

 1.   
  Leon 2.0's avatar

  Tijd voor een naamswijziging! Aangezien ze nu niet meer in Santa Monica zitten. 🙂

 2.   
  Hitman047's avatar

  Dat was ook mijn eerste gedachte. Maar Sony LA klinkt ook niet echt.

  Wat dacht je van ‘Psygnosis’? 😳

  EDIT: Update via Twitter

  Go to our new studio site later today http://sms.playstation.com for an inside peak at our new studio, btw, our NAME Santa Monica Studio stays!

 3.   
  soldierarjan's avatar

  Hopelijk zijn ze met een nieuwe ip bezig of god of war voor de vita.

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  ik hoop ook op een nieuwe God of War, dan kan ik helemaal niet meer wachten op de ps4 als dat zo is 😛