GTA: Vice City volgende week naar PSN

Rockstar is druk bezig om oude PlayStation 2-games een tweede leven te geven in de PlayStation Store. Eerder verschenen Red Dead Revolver, Bully en GTA: San Andreas in Sony’s virtuele winkel en volgende week woensdag wordt ook Grand Theft Auto: Vice City aan het assortiment toegevoegd.

Het gaat hier om een zogenaamde “PS2 Classic”, wat betekent dat het niet meer is dan een simpele port. Verwacht dus geen HD-graphics, trophy-ondersteuning of andere extra features. GTA: Vice City zal 9,99 euro gaan kosten en volgens Rockstar is dit niet de laatste PS2 Classic die we kunnen verwachten. Houd de PlayStation Store de komende maanden dus goed in de gaten…

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Best leuk die klassiekers maar het ziet er gewoon niet uit meer, ik ben niet zo snel grafix persoon maar het is echt op een 40 inch tv al echt slecht om aan te zien 😛
  Heb ik gta 3/ san adreas op me ps3 staan.

 2.   
  Eichmann's avatar

  Ik had laatst nog GTA SA gedownload voor de PS3 , maar was er snel op uit gekeken, dat zal ik met Vice City dan ook wel hebben.

 3.   
  3333/3333's avatar

  Jammer dat ze er geen HD remakes van maken, dan was het zeker de aanschaf waard geweest. Deze games kun je ook gewoon voor een paar euro 2e hands kopen voor je ps2. Als je ze al niet had natuurlijk.

 4.   
  svenysven's avatar

  Wel cool dat ze dat doen, maar ik heb hem al voor de pc