Dragon’s Dogma: Dark Arisen verschijnt eind april

Capcom heeft onthuld dat de uitgebreide versie van Dragon’s Dogma, met de subtitel Dark Arisen, op 26 april verschijnt voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Deze uitbreiding is voor beide consoles in de winkel te koop en ook te downloaden op het PlayStation Network. Als je de nieuwe versie wil downloaden op Xbox LIVE moet je wachten tot de zomer.

Dark Arisen biedt een hele hoop nieuwe content zoals een nieuw gebied om te ontdekken, level 3 skills en een nieuw pad van skills voor elk personage. Ook zijn er meer equipment en wapens te vinden en kun je de game in het Japans spelen. Het beste nieuws is echter dat de originele game ook toegevoegd is!

Als je Dragon’s Dogma al hebt gedaan koop je dan natuurlijk een hoop content voor niets. Als goedmaker krijg je daarom 100,000 Rift Crystals, een oneindig aantal Ferrystones en het Gransys Armour Pack waarin zes nieuwe kostuums zitten. Ook kun je gewoon met je oude savegame verder gaan.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen bevat dus de game zelf en veel extra content. Hier houdt het goede nieuws niet op, want de game kost maar dertig euro. Is dat een redelijke prijs?

  1.   
    Ika Q's avatar

    Kan niet wachten tot die uitkomt! En een oneindig ferrystones is zeker handig. Kan ik lekker rondreizen zonder om kosten te maken. 8)

  2.   
    squidgyboy's avatar

    ik hoop wel dat ze de intro song behouden … die is gewoon vet 8)