Dragon’s Dogma: Dark Arisen komt in januari naar pc

Veel pc-gamers vinden het stiekem toch wel jammer dat een aantal games exclusief op consoles verschijnt. Voor menig RPG-liefhebber was Dragon’s Dogma zo’n spel, maar vandaag is aangekondigd dat de game in januari op pc verschijnt. Het gaat om de Dark Arisen-editie, die alle DLC bevat en extra content toevoegt. Deze complete editie verscheen in april 2013 voor PlayStation 3 en Xbox 360.

De pc-versie van Dragon’s Dogma krijgt een nieuw likje verf, aangezien het een last-gen game is. Ook zal de game volledige Steam-ondersteuning bieden. Of het spel ook ooit zal verschijnen voor PlayStation 4 en Xbox One, is onbekend.

Het origineel werd goed ontvangen, dus laten we hopen dat de pc-port net zo goed wordt.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Yeah!

    Van begin af aan op gehoopt. 8)

  2.   
    NoFearz's avatar

    Ik wacht meer op de Dragon’s Dogma mmo die momenteel exclusief voor Japan is. Dit spel heb ik al bijna uitgespeeld op de PS3.

  3.   
    MikeGevers's avatar

    NoFearz schreef, "Ik wacht meer op de Dragon’s Dogma mmo die momenteel exclusief voor Japan is. Dit spel heb ik al bijna uitgespeeld op de PS3."

    Misschien probeert Capcom op deze manier pc-gamers naar Dragon’s Dogma te trekken, om daarna de MMO in het westen te releasen. Zou op zich wel logisch zijn, want MMO’s zijn bij uitstek games die het vooral op pc goed doen, ook als ze speelbaar zijn op andere platforms ๐Ÿ™‚

    @Hitman047: Ik ook, er kunnen wat mij betreft niet genoeg fantasy-RPG’s op de markt komen! 8)

  4.   
    Talska's avatar

    1 van mij favo game ๐Ÿ™‚

  5.   
    cookymonster's avatar

    fantastisch nieuws ๐Ÿ˜€